HK-audio ContourX CX-8 300W/rms 1" + 8" (600W-program)

HK-Audio
ALGM-HK-CX8
PRIJS OP AANVRAAG
kg
    Levertijd:1-2 dagen *
  • Beschrijving
  • Specificaties

HK-audio ContourX CX-8  300W/rms 1" + 8" (600W-program)

PRIJS OP AANVRAAG, EMAIL shop@strangeway.nl

HK-audio ContourX CX-8, Passief, 8 ohm, 1200 W piek, 1 "/ 8", 75 ° x 55 ° CD Hoorn draaibaar, 131 dB max. SPL (berekend), 65 Hz - 20 kHz, 4x NL4 SpeakOn


HK-audio ContourX CX-8 is een eerste klasse werkpaard in de luidsprekerstal en is opmerkelijk compact en veelzijdig inzetbaar. De CX 8 wordt geleverd met een behuizing voor twee doeleinden, afgestemd om zeer overtuigende prestaties te leveren voor een verscheidenheid aan toepassingen.
Deze CX-8 kan dienen als een volwardige FOH-luidspreker met verbluffend volwassen fullrange-mogelijkheden, maar is zeker ok goede te gebruiken als een monitor van hoge kwaliteit op krappe podia als ook een onopvallende maar luide front-fill aan de voorkant van het podium.
Met zijn uitstekende spraakverstaanbaarheid is dit het perfecte medium voor omroep en zang, en met zijn uitzonderlijk brede dynamische bereik, uniforme faseresponse en rijk gedetailleerde midrange, geeft de Contour CX 8 ook akoestische instrumenten met een glorieus natuurlijk klinkende response zeer goed weer.

Een hoogwaardige PU-afwerking en een frontgrille met anticorrosieve coating zorgen voor een pantseringachtige bescherming on the road.
De Speakon Pin Assignment-schakelaar op het achterpaneel stelt het ingangssignaal in op 1 +/- of 2 +/- zodat multistacking makkelijk is uit te voeren.
Deze luidspreker is verkrijgbaar in de versies Rechts en Links zodat de stereospreiding optimaal genoten kan worden en in combinatie van beide met een CS 115 of CS 118 subwoofer heeft u een geweldig en compact clubsysteem.

Een ander voordeel van de CX 8 is dat hij wonderwel werkt met en zonder controller. Het bereikt de beste audioresultaten wanneer het wordt gecombineerd met een Lab.Gruppen PLM + eindversterker met een LAKE-controller en met een Powersoft X-serie eindversterker, maar is natuurlijk ook te gebruiken met iedere ander merk/type passende versterker.

Toepassingen: gedistribueerde spraak, muziek, audio en instrumentversterking en monitoring; FOH-topeenheid voor kleinere cluboptredens en front-fill

De HK-audio ContourX CX-8 geeft een effectief maximale geluidsdrukniveau met ultra-nauwkeurige dekking van het frequentiespectrum en minimale vervorming.
De massief Berken multiplex (5 layer cross-grain)) constructie voor de eisen on tour en langdurig gebruik

Maat:
Kleur:
Onderdeelnr.:
Garantie:
Kenmerken: