Disclaimer

disclaimer
Disclaimer
DISCLAIMER
Disclaimer
 

StrangeWay besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze webshop gepubliceerde data en prijzen. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wireless Express en StrangeWay alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Deze webshop kan hyperlinks naar de websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker. Wireless Express.nl en StrangeWay.nl wijst alle aansprakelijkheid voor de inhoud van voornoemde websites af.

Prijzen vermeld in onze webshop strangeway.nl, zijn altijd onder voorbehoud van eventuele plaatsingsfouten en of prijsveranderingen door welke oorzaak dan ook. Uit coulantie leveren we enkel goederen uit voorraad voor de ''ouwe prijs'', indien deze in alreeds  in voorraad stonden, alvorens er een inkoopprijsverandering plaatsvindt,  u kunt aan deze coulantie geen enkel recht aan ontlenen. dat is slechts een service naar de koper toe.

Artikelen en apparatuur vermeld in onze webshop www.strangeway.nl) zijn altijd onder voorbehoud leverbaar, d.h.i. dat eventuele veranderingen in de leverbaarheid, hetzij door uitsluiting van het leveringsprogramma van toeleveranciers of fabrikanten, of het niet langer in productie hebben van een artikel of apparaat, StrangeWay het recht heeft om uw bestelling te annuleren. Strangeway  bied u, indien mogelijk, een alternatief aan, indien u daarmee niet accoord gaat wordt de koopoverkomst, zonder bijkomende kosten, beeindigd.