Originele Producten

Originele Producten

StrangeWay mag dan wel een rare naam zijn, maar we leveren wel alleen originele gerenomeerde topmerken, zodat u gegarandeerd topkwaliteit, goedgekeurde en veilige apparatuur van ons krijgt !!!

Alle apparatuur en onderdelen die StrangeWay verkoopt via internet of via onze showroom, voldoen ruimschoots aan het RoHS, WEEECE en ISO TUV -keurmerk en zijn allemaal afkomstig van geautoriseerde importeurs of direct van de originele fabrikanten en merken

Product-piraterij:>

Product-piraterij is tegenwoordig helaas een steeds meer opkomend verschijnsel. Geen enkel merk is er meer veilig voor. Vooral via ebay of markt-sites worden deze nogal eens aangeboden, maar ook steeds vaker via z.g.n. vergelijkings-sites worden deze namaakartikelen aangeboden.

We zien zelfs dat er producten worden aangeboden die een namaak merk of logo dragen, maar dat de orginele merken deze uitvoeringen en types niet eens in het originele productserie heeft. Vaak ook voorzien van fantasienamen en zelfs een sgreifvaud.  Meestal functioneert die apparatuur ook niet naar behoren en wordt er U mee wordt bedrogen.

Veel te vaak worden in deze piraatspullen slechte componenten gebruikt, die bovendien ook verboden of giftige substanties en materialen bevatten. De vaak ondeugdelijke beveiligingen en slechte constructies, vooral bij electrische en electronische piraat-apparatuur, kunnen tot  levensgevaarlijke verwondingen of erger leiden, laat staan dat deze slechte kopie├źn ook niet eens fatsoenlijk functioneren.

Mocht u, waar dan ook, een piraatproduct zien, meld dat graag aan ons, we kunnen dan daarop actie ondernemen om deze piraten hun dubieuze handwerk te ontnemen.    piraat@strangeway.nl