Sponsoring

Sponsoring:>

StrangeWay Pro doet in principe niet aan financiële sponsoring. Wel stelt StrangeWay maximaal 1 maal per maand onze verhuur-apparatuur ter beschikking voor een Goed Doel of event dat tot een goed doel dient. Verder zijn we altijd bereid om,tegen een gunstig tarief uw feest of evenement voorzien van licht en geluid, disco of iets dergelijks.

Ook bannersponsoring en website-reclame doen we niet aan. De werkzaamheid van bannersponsoring blijkt niet op te wegen tegen de hoge extra kosten die daarvoor worden gemaakt. Het blijkt dat er een soort van bannerblindheid is ontstaan, dwz, men is niet meer geïnteresseerd is in al die banners die links, rechts en dwars door het beeld verschijnen op websites, fora, zoek en startpagina pagina's. De enigste die er nog belang bij hebben zijn de verkopers van bannerspace en u heeft ons toch ook zonder bannertje gevonden !!!.

Wel doneren we jaarlijks 2% van onze bruto-omzet over naar het Diabetesfonds !! en de stichting ALS

En lenen we wel eens vaker apparatuur uit aan lokale clubs of festiviteiten van liefdadigheids of verzorgings-instellingen, mits dat een lokaal goed doel dient.