Keurmerk

Gekeurd StrangeWay
 StrangeWay Stopt met het voeren van webshop keurmerken 
StrangeWay Stopt met het voeren van webshop keurmerken 

Uitleg: sinds begin 2006 heeft strangeway een succesvolle webshop en vanaf het begin twee keurmerken gevoerd. Tot nu toe zijn er NUL (0) klachten afgehandeld door de betreffende keurmerken en heeft StrangeWay het erg kleine aantal klachten, slechts 1 in 10 jaar, eigenlijk een misverstandje over de levertijd en heb deze zelf naar volle tevredenheid van deze klant opgelost. Het kost ons namelijk vele malen meer aan contributie, jaarlijkse keuringen en %-ten van de winst dan dat deze keurmerken werkelijk iets hebben opgeleverd of toevoegen. Oak aan de klantzijde voegt een keurmerk eigenlijk niets meer toe dan een soort van ''gevoeletje'' Eigelijk is meer het uw bangmaken als er geen duur keurmerkje van hen te zien is en de shops daarmee dwingen om zo'n nietsvoorstellend merkje aan te schaffen. Meer dan zakkenvullen van die keurmerkburootjes is het namelijk niet !  Aldus stoppen we er mee !!

Deze webwinkel-organisaties hebben tot doel om u als consument/klant een soort van gevoel van vertrouwen te geven dat het wel O.K. is met onze webshopje als er een merkje zichtbaar is. En ondertussen met niets meer doen dan hun zakken te vullen met het bangmaken van consumenten en webshops. Zo is hun technische kennis over webshop-systemen beperkt tot de juridische kennis,  Een Webshop-keuring beperkt zich slechts tot de controle of of een webshop voorwaarden heeft opgesteld en een KvK-nummer heeft, meer niet. Maar van ICT-techniek hebben ze geen enkele vorm van kennis aan boord. Zo heb ik zelf moeten uitdokteren hoe het logo met werkend url in onze webshop geplakt moest worden. Heb zelfs nog van een keurmerk een hele boze email bewaard waarin vermeld dat zijn helemaal niets te maken willen hebben met de techniek achter een webshop. Sja en dat wil dan een webshop technisch keuren ???, een lachertje, dus weg ermee.

Een webshopkeurmerk heeft eigenlijk ook helemaal geen zin noch nut. Sinds 1999 is StrangeWay al een echte fysieke winkel met vele tevreden en vaste klanten. Toen der tijd hadden we ook geen keurmerk en niemand liet zich daardoor van de wijs brengen, uw eigen ervaringen waren/zijn daarbij de maatstaf om bij ons te komen voor advies en/of aanschaf. Onze winkel draaide en draait immer nog vol op vertrouwen en tevredenheid van u als klant en we vinden het gewoon kolder dat nu in het digitale tijdperk er plots via een webshop gewinkeld kan worden, uw vertrouwen zou wegzakken indien wij geen duur nutteloss keurmerk zouden dragen op onze webshop. De webshop is slechts een soort online-catalogus of noem het een digitale showroom met een koop-mogelijkheid. Gewoon een digitaal verlengstuk van onze vertrouwde winkel/showroom, meer niet.

Onze webshop loopt geheel via de zwaar beveiligde server van Globe-Charge/SANTU, we hebben bewust voor de SSL beveiligde ShopFactory Secure Order Processing van Globe-Charge/SANTU gekozen om er zeker van te zijn dat uw en ook onze gegevens veilig verwerkt en bewaard worden en er geen vervelende dingen kunnen gebeuren tijdens bestel en betaal proces.

( Sommige browsers geven geen info over deze beveiligings-status, maar we zijn toch echt wel goed beveiligd )

Maar goed ... er kan maar EEN goed criterium zijn om als goede betrouwbare webshop en winkel door het leven te gaan en dat is en blijft immer nog EEN ZEER TEVREDEN KLANT, daar kan zelfs geen enkel keurmerk garant voor staan.

Dat StrangeWay geen keurmerken en zogenaamde certificaten meer voert, wil  helemaal niet zeggen dat StrangeWay niet voldoet aan alle wettelijk regels, dat doen we namelijk wel !!!!

Strangeway voldoet in ruime mate aan de in Nederland en Europa gestelde Regels en Wetgeving met betrekking tot de verkoop via internet en in onze showroom.

Om U als zeer tevreden klant te kunnen houden, daar doen we bij StrangeWay onze uiterste best voor, want Uw tevredenheid is en blijft ons enige echte keurmerk

We gaan zelfs een stapje verder door Volledige Fabrieksgarantie te geven op alle door StrangeWay verkochte apparatuur en artikelen, en u binnen 14 dagen na aankoopdatum alle apparatuur kunt retourneren of omruilen ( mits in ongeschonden en ongebruikte staat en in de originele verpakking )

Mocht u onverhoopt toch iets te Nuilen of te Ruilen hebben,  bel gerust naar 024-8801285 of email naar info@strangeway.nl en we lossen het probleempje naar aller tevredenheid op.

 Met vriendelijke groet,

   Team StrangeWay en Marck