Beoordeling / Review

Reviews cq beoordelingen ?

Waarom heeft StrangeWay geen reviews cq beoordelingen in de webshop gebakken
Simpel : omdat StrangeWay van eerlijkheid houd hebben we besloten om geen reviews in onze websites te bakken. Stel u plaatst een review en deze is goed, dan laten we die door, maar de slechte reviews gaan 14 dagen in quarantaine bij het reviewburo zodat StrangeWay deze op het gemak zelf kan beoordelen. Natuurlijk selecteren we dan de goede en verwijderen dan de slechte, dat zou u ook doen, toch?
Maar omdat we dit soort systemen helemaal niet eerlijk vinden, passen we de reviews niet toe. U bent zelf meer dan capabel genoeg om te beoordelen of Strangway het u naar believen heeft gemaakt of dat u ons klahoten vindt, daar hebben we die zogenaamde reviewburootjes, die uiteraard ook nog eens flink geld kosten, helemaal niet bij nodig.
Overigens kan men bij deze reviewburo 's gewoon een stel goede reviews kopen, deze plaatsen tegen een vergoeding een flink stel goede reviews met valse emailadressen. Eerlijk ? NEE !!!, dus dat doen we mooi niet.
Voorbeelden gevonden bij een van de grootste webshops.( zie bijgevoegde screenshots) en zo staan er duizenden van deze nep-reviews op deze sites

Tuurlijk weten we heel goed dat die sterretjes er staan om geen mailadressen openbaar te maken, maar duizenden reviews met diezelfde sterretjesnaam op dezelfde datum lijkt op zijn minst zeer verdacht. Goegel voor de gein de naam en datum maar eens en zie hoe druk dat baasje is geweest met het plaatsen van duizenden reviews op dezelfde datum. Bovendien telt goegel die reviews niet eens meer mee voor ranking. Dus naast nep is het ook nog eens overbodig