Global Truss Telescope Bar 0,9 - 1,5 m

Global Truss
BK-CC50101
Nu slechts
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Global Truss Telescope Bar 0,9 - 1,5 m is een Variabele Telescopische Paal van 0,9 m tot 1,5 m hoog en is makkelijk te bevestigen op een Truss Base Plate.

Dit gordijn systeem, is verkrijgbaar in totaal drie verschillende hoogtes (6.00m max.) en in drie verschillende lengtes dwarsbalken (max. 4,20 m)Alle componenten kunnen vrij worden gecombineerd bovendien bestaat in de mogelijkheid om te plaatsen met geschikte toebehoren zoals een dubbel dwarsbalk voor het ophangen van zware gordijnen of jaloezieën of te kunnen overlappen. Ook kunnen twee verschillende bodemplaten worden gebruikt binnen het systeem die op diverse manieren kunnen worden ingezet
Het systeem is vanwege de speciale draagtassen, ultracompact en gemakkelijk te transporteren.

Dit systeem is speciaal ontworpen om grote gebieden van elkaar of af te dekken/af te scheiden in bijvoorbeeld  in stadium situaties en onaangename podium achterzijden kunt u deze dan aan het zicht ontrekken met elegante gordijnen.
Ook kan met dit gordijnsysteem een feestzaal an elegant worden verfraaid, bijvoorbeeld bij glamoureuze gala's, prijsuitreikingen of theatervoorstellingen.
  
Maße (L/B/H) 1000 x 100 x 100 mmGewicht2,49 kgVPE4
EAN 4042659139058