Global Truss Coupler (aufsatz) DUAL

Global Truss
BK-CC50301
4042659139065
Nu slechts
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Global Truss Coupler (aufsatz) DUAL


De Innovatieve Global Truss Aufsatz (DUAL coupler) word gebruikt om de Variabele Telescopische Dwarsbalken (cross-bar) te verbinden met de Telescopische Palen.
 
Dit gordijn systeem, is verkrijgbaar in totaal drie verschillende hoogtes (6.00m max.) en in drie verschillende lengtes dwarsbalken (max. 3,60 m)
Alle componenten kunnen vrij worden gecombineerd bovendien bestaat in de mogelijkheid om te plaatsen met geschikte toebehoren zoals een dubbele dwarsbalk te kunnen maken voor het ophangen van zware gordijnen of jaloezieën te kunnen overlappen.
Ook kunnen twee verschillende bodemplaten worden gebruikt binnen het systeem die op diverse manieren kunnen worden ingezet
Het systeem is vanwege de speciale draagtassen, ultracompact en gemakkelijk te transporteren.
 
Dit systeem is speciaal ontworpen om grote gebieden van elkaar of af te dekken/af te scheiden in bijvoorbeeld  in stadium situaties en onaangename podium achterzijden kunt u deze dan aan het zicht ontrekken met elegante gordijnen.
Ook kan met dit gordijnsysteem een feestzaal mooi en elegant worden verfraaid, bijvoorbeeld bij glamoureuze gala's, prijsuitreikingen of theatervoorstellingen.

Versanddaten
Maße (L/B/H) 100 x 100 x 100 mm
Gewicht 1,29 kg
VPE20
EAN 4042659139065