Shure SE425-CL In-Ear Monitors

Shure
42406178457
Nu slechts
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Shure SE425-CL In-Ear Monitors

Shure SE425-CL In-Ear Monitors

Shure SE425-CL In-Ear Monitors ( oortjes )


De Shure SE425-CL Oordopjes (in ear monitors) zijn speciaal ontwikkeld voor professionele gebruikers met een subliem gehoor.
 
De Dual High Definition Micro Drivers van deze oortjes (doppen) zorgen voor een geluid van ongekend hoge kwaliteit en geeft de muziek weer in een ongelooflijk accuraat tot in het grootste detail.
Dit zorgt voor een gebalanceerde luisterervaring zodat u zonder zorgen u optreden kan verrichten. In tegenstelling tot reguliere oordopjes worden bastonen niet aangedikt, zodat het geluid natuurgetrouw blijft klinken zoals de artiest het heeft bedoeld.
De comfortabele en geluidsisolerende sleeves blokkeren het podiumgeluid tot wel 37 decibel, U kunt dan toch alles goed blijven horen tijdens het optreden op een luid podium.
Kortom, wilt u oordoppen ( monitors) die het in de tourbus net zo goed doen als op het podium dan zijn de Shure SE425-CL degen die u moet hebben.
 Bovendien lopen de draden van deze oordopjes boven je oren langs, hierdoor blijven deze stevig zitten en hangt er geen kabel in de weg.
Specs:
Weergavesysteem 2-weg Dual High-Definition Microdrivers
Dual = tweeweg systeem: aparte woofer en tweeter
geluidsisolerende oorsleeves voor verschillende groottes
Tot 30dB isolatie mogelijk
vergrendelbare voor veilig connectie bij gebruik
afneembare kabel voor gemakkelijke vervanging
impedantie: 22Ohm
frequentiebereik: 20Hz - 19kHz
gevoeligheid: 109dB SPL/mW
kabellengte: 157 cm
gewicht: 32 gr
kleur: transparant