AVANTE A15 15'' Bi-amp 350W + 50Watt/rms

Avante
ADJ-1161350017
818651020847
UIT ASSORTIMENT
kg
    Levertijd:UIT ASSORTIMENT / Niet meer verkrijgbaar
  • Beschrijving
  • Meer

AVANTE A15 15'' Bi-amp 350W + 50Watt/rms

AVANTE A15 15'' Bi-amp 350W + 50Watt/rms

AVANTE A15 15'' Bi-amplified 350W + 50Watt-rms

Maak kennis met Avante Audio - een nieuwe stem in actieve luidsprekers van professionele kwaliteit
 
De Avante A15, onderdeel van de Achromic-serie van Avante Audio, is een actieve luidsprekerkast die een krachtige uitvoer, gedetailleerde audiohelderheid, ingebouwde DSP en gestroomlijnd exterieurontwerp biedt. Gemaakt voor muzikanten, bands, huizen van aanbidding, audioproductiebedrijven en huurhuizen, zijn de Achromic Series-luidsprekers even geschikt voor permanente installatie als voor eenmalige en tourende producties.
 
AVANTE Audio is trots om te lanceren met de Achromic-serie, een compleet assortiment actieve luidsprekerkasten met een krachtige output, gedetailleerde audiohelderheid, ingebouwde DSP en gestroomlijnde exterieurontwerpen. Gemaakt voor muzikanten, bands, huizen van aanbidding, audioproductiebedrijven en huurhuizen, zijn de Achromic Series-luidsprekers even geschikt voor permanente installatie als voor eenmalige en tourende producties.
 
DSP INFORMATION (Loadspeakers)
1. Mode: A. Normal B. Live C. Club 4. Speech
2. LOCATION: A. Pole B. Monitor C. Bracket
3. TREBLE: -10dB~ + 10dB
4. BASS: -10dB~ + 10dB
5. LED: A. Off B. On C. Limit
6. RESET: A. Yes B. No
7. INFO
MANIFEST
Avante begrijpt dat er passie voor nodig is om een ​​audioproduct te creëren dat onze klanten vooruit helpt. We streven niet alleen naar de beste in zijn soort - we streven naar het beste. Met Avante doorbreken we barrières door innovatieve audio-engineering te bieden tegen betaalbare prijzen. We streven ernaar om met u mee te gaan door producten te creëren die veel verder gaan dan verwacht. Avante zorgt ervoor dat uw audio-ervaring wordt geleverd via een systeem dat is ontworpen om er zo mooi uit te zien als het klinkt. Door de relatie tussen gebruiker, ontwerp en functionaliteit te overbruggen, biedt Avante een unieke en haalbare gebruikerservaring. Avante streeft ernaar om de industrie te leiden met innovatieve en professionele audio-oplossingen tegen een betaalbare prijs. Wij geloven in het produceren van iets dat we met trots gebruiken. Alles wat we maken, is gemaakt met passie, creativiteit en prestaties in het achterhoofd. Avante geeft meer dan alleen audio, Avante geeft een nieuwe weg vooruit    STA OP!

MERK BELOFTE
Avante-audioproducten zijn ontworpen om uw carrière naar een hoger niveau te tillen. Versterkt met tientallen jaren ervaring in audio-oplossingen, is Avante het startpunt voor professionele audiotechnologieën. Avante gelooft in het produceren van hoogwaardige producten tegen haalbare prijzen om de grootst mogelijke audiobeleving voor haar gebruikers te bieden. Dientengevolge biedt Avante prachtige, betrouwbare en performante audio-oplossingen die zijn ontworpen met het doel excellentie te leveren tegen een ongelooflijke waarde. Avante audio-oplossingen zijn ontworpen om met u mee te gaan.
Omdat we gepassioneerd zijn over professionele audio!
Specs:
15-inch, 2-weg actieve luidspreker
Frequentiebereik (-10db): 45Hz-20kHz
Nominale dekking: 90 ° x 60 °
Uitgang (piek SPL @ 1M): 124dB
Versterker Vermogen: 1200 W Dynamisch, 350 W Klasse D (LF) + 50 W Klasse AB (HF)
Stroomverbruik: 400W
DSP-functies: LCD-scherm met EQ en meerdere presets
Stuurprogramma-informatie: 15 "Woofer met 2.5" spreekspoel. 1.35 "HF compressie stuurprogramma
Ingangs- / uitgangaansluitingen: gebalanceerde vrouwelijke XLR / ¼ "combo-aansluiting, 2 x RCA (phono), gebalanceerde mannelijke XLR-uitgang
Behuizing: gegoten H-PP
Grill: 1,2 mm staal
Handgrepen: 1 hendel aan de bovenkant, een hendel aan de zijkant
Vliegpunten: 2 vliegpunten op de top, één vliegpunt op de rug
Paalmontage: dubbele positie 0 °, 7,5 °
Voedingsingang: 120V / 60Hz of 230V / 50Hz
Afmetingen: 19,7 "x 18,5" x 30,7 "(500 mm x 470 mm x 781 mm)
Netto gewicht: 46.3 lbs. (21kg)

DSP INFORMATION (Loadspeakers)
1. Mode: A. Normal B. Live C. Club 4. Speech
2. LOCATION: A. Pole B. Monitor C. Bracket
3. TREBLE: -10dB~ + 10dB
4. BASS: -10dB~ + 10dB
5. LED: A. Off B. On C. Limit
6. RESET: A. Yes B. No
7. INFO