Allen & Heath SQ5 Digital Mixing Station 16+1 faders 48 channel / 36 bus

Allen Heath
Ampco-SQ5
3x 16 Ch + 16x Bus
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:Soms Wel. Soms Niet.. Bel of E-mail FF AUB
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Allen & Heath SQ-5 Digitale mengtafel heeft de revolutionaire XCVI 96kHz FPGA engine aan boord en is ontwikkeld voor professionals die alles uit een live situatie willen halen. De SQ-5 mixer heeft 16 onboard preamps en 8 stereo FX engines.

i.v.m. met schaarste zijn de leveringstijden van de SQ's onbekend. Soms zijn ze er wel en soms zijn ze op. Bel of email voor leveringstermijn

16 onboard preamps
16+1 faders
48 channel / 36 mix bus
Rack mountable
96 assignable channel strips
Allen & Heath presenteert met volle trots de SQ series, deze is gebaseerd op de nieuwste FPGA-technologie bieden de SQ-modellen de power van grote mixers in een compacte behuizing. Digitale kracht van XCVI core nu in 19”! rack en de SQ-serie completeert het digitale Allen & Heath gamma en past naadloos in de familie naast de QU, GLD & dLive series.
De volgende stap in compacte digitale mixers van Allen & Heath is de geheel nieuw ontwikkelde SQ-serie. Zowel de SQ5 als SQ6 hebben een 96kHz-engine enis naast een Livemixer ook een DAW-cantroller en kan nog veel meer zijn.  Met hun 96kHz XCVI FPGA-motor brengen de nieuwe SQ-serie Digital Mixers van Allen & Heath de highresolution geluidsweergave van de hoogstgewaardeerde dLive Digital Mixing-systeem naar een compact en kosteneffectief platform dat zowel makkelijk te gebruiken als zeer aanpasbaar is. 

SQ Series mixers zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen en Live sound engineers kunnen de workflow van de mixer aanpassen met behulp van een capacitief touchscreen, verlichte draaiknoppen en softkeys met aangepaste naamgeving op fader strips. wat alles net even makkelijker maakt om scènes en layers gebruiken en om de mixer te configureren voor live acts, uitzending en speciale evenementen
 
Huur- en productiebedrijven vinden SQ Serie mixers supergeschikt voor muziekfestivals en touring bands en artiesten en kunnen natuurlijk gebruik maken van de geïntegreerde auto-mixer voor bedrijfsevenementen en conferenties.
Met de ingebouwde "SQ-Drive" kunnen opname-technici hoge resolutie stereo tracks en multitracks opnemen op een USB-drive. In de studio kan een SQ Series mixer een plug-in-play worden, Core Audio of ASIO-compatibel, 32x32 96kHz audio interface, met MIDI en DAW controle mogelijkheden. Als aanvulling op de ingebouwde EQ, compressie en effecten van de SQ-serie, kunnen gebruikers Allen & Heath's optionele boutique plug-ins toevoegen.
Twee modellen bieden een mega keuze aan grootte en controle configuratie. De SQ-5-rack-mount heeft 16 voorversterkers, 17 faders en 8 softkeys, terwijl de SQ-6 24 voorversterkers, 25 faders, 4 toegewezen draaiknopjes en 16 softkeys biedt.
 
Beide modellen ondersteunen maximaal 56 ingangskanalen via externe uitbreidingen en beide beschikken over een netwerksleuf voor optionele Dante, Waves enandere kaarten. De toepassingen voor geïnstalleerde systemen, FOH-to-monitor splitsen en multitrack opname worden uitgebreid. Een ecosysteem van apps, externe uitbreidingen, netwerkkaarten en persoonlijke mixers maken de uitbreidings- en integratiemogelijkheden ongekend flexibel van de SQ Series.
De nieuwe intelligente SLink-poort van SLink maakt verbinding met Allen & Heath's 96kHz en 48kHz uitbreidingen mogelijk en kan gekoppeld worden aan een andere SQ-serie mixer of aan een dLive-systeem.
"SQ is een geweldige oplossing voor allerlei toepassingen," zegt Allen & Heath's Product Manager, Keith Johnson. "Het is in staat om alles van een paneelbespreking tot een volledige live performance te mengen, allemaal met ongelooflijk lage latency en ongerepte 96kHz audio. Wanneer gebruikers hun SQ registreren, krijgen ze een prachtige tube preamp emulatie van $ 149 gratis, en we zullen in de toekomst nog veel meer Allen & Heath DEEP plug-ins aanbieden. '
 
De SQ5 en SQ6 zijn licht, sterk en veelzijdig, De bediening is snel en intuïtief middels een 7” capacitief touchscreen dat ook in daglicht goed te zien is. Daarnaast bieden de SQ-mengtafels ook een optieslot voor o.a. Waves-, Dante- en GiGaAce- kaarten (64 kanalen 48/96KHz).
 

SQ5 – 17 faders, 16 local preamps, 19” 96 kHz

0.7 mS latency
XCVI FPGA core
Multitrack recording op USB
Deep processors
8 stereo FX returns
12 Stereo mixen, Aux of groep
48 inputs
4 FX sends, 3 stereo matrixen en Main (36 bussen)
Allen & Heath FX
 
Aantal kanalen 129 - 256Aantal analoge ingangskanalen 17 - 24Aantal digitale ingangskanalen 41 - 48Aantal analoge uitgangskanalen 9 - 16Aantal digitale uitgangskanalen 19 - 32Aantal microfooningangen 13 - 16Ingangsconnector jack (6,3 mm stereo), Ethernet (RJ45), XLR, XLR AES/EBUUitgangsconnector jack (6,3 mm), XLR (3-pins)Dynamics Eexpander
Ingebouwde effecten 8 stereo FX engines 
Niveaumeters op de ingangenvia ingebouwd display, via iPad / iPhone / iPod, via Android Device, via PC/Mac
AES/EBU I/O
Type display LCD, kleur
Volumeregeling draaiknoppen, faders, faders + draaiknoppen, gemotoriseerde faders, via PC / Mac, via iPad / iPhone / iPod, via Android, via touchscreen
Uitbreidingsmogelijkheden DANTE uitbreidingskaart
Ingebouwde audio-interface USB (multitrack), los verkrijgbaar (via uitbreidingskaart)
Ingebouwde audiospeler  via USB
Op afstand bedienbaar via iPad, ja, via iPhone, ja, via Android device, ja, via Ethernet
19 inch rackmount (los verkrijgbaar)
Gewicht (incl. verpakking): 14,1 kg
Afmeting (incl. verpakking): 61,0 x 68,0 x 36,0 cm