Fluid Audio DS5 desk-top monitor stands Set

Hyp-FL DS5
23% Korting
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Fluid Audio DS5 desk-top monitor stands  Set

De Fluid Audio DS5 desk-top monitor stands zijn ontworpen voor gebruik met alle 4 "en 5" 2-weg studio monitoren. Ze komen met de mogelijkheid om uw monitoren naar twee hoogten te verhogen: 2,5 "en 5" (, 8,9 cm and 16,1 cm).
Met de meegeleverde rubberen voeten worden de stands een akoestisch isolatie systeem dat zich kan aanpassen aan 3 hoeken en zijn in vlak (H), in 3 en in 6 graden te kantelen.

Uw near-field Monitoren op uw mix-tafel op oorhoogte brengen betekent dat u een betere respons op de as krijgt. Aangezien de hoge frequenties die uit tweeters komen, enigszins uni-directional (of "beamy") kunnen zijn, wordt ze met de DS4 of % standaards op gehoorghoogte gebracht, zodat u meer frequentierespons hoort.

De platforms zijn gemaakt van MDF hout (hetzelfde materiaal als uw monitorbehuizingen) en daardoor worden de DS4 of de DS5  robuust en akoestisch goed gedempt. 
De stands "posten" zijn gemaakt van polypropyleen (ABS-kunststof) waardoor het contactgeluid  wordt gereduceerd.

Beide boven- en onderkant van de stands zijn bovendien afgedekt met extreem absorberende rubberen voeten (, 50 durameter) 

 Het resultaat van de standconstructie stelt uw monitoren in staat om te "ademen" en om veel zuiverdere tonen en een minder vervormde midrange te produceren.

Kenmerken
    Past op alle 4 "en 5" studio monitors
    Hiermee kunnen 2 hoogte aanpassingen: 2,5 "en 5" ( 8,9 cm and 16,1 cm)
    Geeft 3 hoekinstellingen toe: vlak, 3 graden en 6 graden
    Middelste stabilisatoren: Vinyl-gelamineerde MDF
    Tribunes: Polypropyleen kunststof
    Rubber: Zeer absorberend, 50 Durameter