Shure Beta 87A Vocal-microfoon Super-cardioïde

Shure
BETA87A
042406148924
BETA 87 A
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen *
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

 De wereldberoemde Shure Beta 87A Super-cardioïde is een robuuste Vocal-microfoon met permanent gepolariseerde condensatorcapsule en supercardioïde-karakteristiek.

Door Shure's aandacht voor detail, de hoge precisie en evenals de natuurlijke stemweergave, is de Beta 87 al jaren lang de eerste keuze van artiesten en geluidstechnici over de hele wereld.

Deze Shure vocal-microfoon wordt nu in een nieuw design geleverd onder de naam Beta 87A. o.a. op verzoek van veel gebruikers heeft Shure de schacht van deze microfoon verdikt voor een meer comfortabelere grip.

De Shure Beta 87A is een hoogwaardige, voorgepolariseerde condensatormicrofoon met supercardioïdekarakteristiek voor het vocale pick-up element word gekenmerkt door een uitzonderlijk lineaire frequentierespons en hoge geluidsdrukweerstand. (Hi-SPL) en wordt gebruikt voor professionele geluidsversterking, radio- en studio-opnames.

De Beta87A Super-cardioïde combineert een uitstekende geluidskwaliteit Vocal-microfoon met de robuustheid die vereist is voor touring, on-stage en en outdoor producties, maar kan ook zijn mannetje staan in een opnamestudio.

De Beta 87A heeft een bas roll-off die het Proximity-effect (SW-nabijheidseffekt) compenseert en het gevreesde diepe gebrom tijdens close-up opnames voorkomt waardoor deze Vocal-microfoon altijd helder klinkt.

Shure's typische kakrakteristiek met duidelijke aanwezigheid van de bovenste middenfrequenties maken een helder verstaanbare zangstem mogelijk, terwijl de supercardioïde karakteristiek zorgt voor maximale isolatie van andere geluidsbronnen ( High gain before feedback) zoals luide zangmonitors of instrumenten en zorgt voor minimale off-axis klankkleuring.

Deze Beta87A word door StrangeWay geleverd inclusief Microfoonhouder met schroefdraadadapter

Specs:
Condensator Vokaal microfoon
Supercardioïde Karateristiek
Frequentierespons: 50 Hz - 20 kHz
Uitgangsimpedantie: 100 Ohm
Gevoeligheid voor onbelaste stand: -54 dBV/Pa (2 mV)
Maximaal geluidsdrukniveau (bij 1 kHz; 1 k+belasting; 0,25 % harmonische vervorming): 140,5 dB SPL
Inherent geluid (gelijkwaardig geluidsdrukniveau): 23,5 dB(A)
Voeding: 11 tot 52 V via Phantom
Opgenomen vermogen: max. 1,2 mA
Afmetingen (L x Ø): 192 x 51 mm
Gewicht: 207 g
Code: BETA87A
EAN: 042406148924 i
SW:code: Shure BETA 87 A
Transportgewicht: NA kg
Transportvolume: NA cm
Adviesprijs: € 312,--
Garantie: Volledig
Kortingscode: Op aanvraag