Shure Beta 87C Vocal-microfoon Cardioïde

Shure
Ampco-BETA87C
42406074278
BETA 87 C
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De wereldberoemde Shure Beta 87C  Cardioïde is een robuuste Zang-microfoon met permanent gepolariseerde condensatorcapsule en Cardioïde-karakteristiek.

Door Shure's aandacht voor detail, de hoge precisie en evenals de natuurlijke stemweergave, is de Beta 87C al jaren lang de eerste keuze van artiesten en geluidstechnici over de hele wereld.

Deze Shure Beta 87C is een robuuste stemmicrofoon met permanent gepolariseerde condensatorcapsule en Cardioïdekarakteristiek en is een zangmicrofoon met een egale respons voor een warm, natuurlijk geluid en is ideaal voor gebruik met in-ear monitors.
 
Egale, brede frequency response met licht progressieve presence en Uniform cardioïde polar pattern voor maximale isolatie en Minimale off-axis toonkleuring
Lage frequentie roll-off compenseert proximity effect (rumble)
Plopfilter bestaant uit drie lagen en minimaliseert adem en achtergrondgeluid bij een
Frequency response van 50 Hz tot 20.000 Hz

Door Shure's aandacht voor detail, de hoge precisie en evenals de natuurlijke stemweergave, was de Beta 87C al jaren lang de eerste keuze van artiesten en geluidstechnici over de hele wereld.
Deze klassieker wordt nu in een nieuw design geleverd onder de naam Beta 87C. o.a. op verzoek van veel gebruikers heeft Shure de schacht van deze microfoon verdikt voor een meer comfortabelere grip.

De Shure Beta 87C is een hoogwaardige, voorgepolariseerde condensatormicrofoon met Cardioïdekarakteristiek (nier) voor vocale pick-up en word gekenmerkt door een uitzonderlijk lineaire frequentierespons en hoge geluidsdrukweerstand. (Hi-SPL) en wordt gebruikt voor professionele geluidsversterking, radio- en studio-opnames.
De Beta87C combineert een uitstekende geluidskwaliteit met de robuustheid die vereist is voor touring en outdoor producties.

De Beta 87C heeft een bas roll-off die het nabijheidseffect compenseert en het gevreesde gebrul tijdens close-up opnames voorkomt.

Shure's typische aanwezigheid verhoogt de bovenste middens, terwijl de supercardioïde karakteristiek zorgt voor maximale isolatie van andere geluidsbronnen ( High gain before feedback) zoals zangmonitors of instrumenten en zorgt voor minimale off-axis klankkleuring.

Deze Beta87C word door StrangeWay geleverd inclusief Microfoonhouder met schroefdraadadapter

Specs:
Condensatormicrofoon
Cardioïde Karateristiek
Frequentierespons: 50 Hz - 20 kHz
Uitgangsimpedantie: 100 Ohm
Gevoeligheid voor onbelaste stand: -54 dBV/Pa (2 mV)
Maximaal geluidsdrukniveau (bij 1 kHz; 1 k+belasting; 0,25 % harmonische vervorming): 140,5 dB SPL
Inherent geluid (gelijkwaardig geluidsdrukniveau): 23,5 dB(A)
Voeding: 11 tot 52 V
Opgenomen vermogen: max. 1,2 mA
Afmetingen (L x Ø): 192 x 51 mm
Gewicht: 207 g
Code: BETA87C
EAN: 42406074278
SW-codex: Shure BETA 87 C
Transportgewicht: NA kg
Transportvolume: NA cm
Adviesprijs: € 312,--
Garantie: Volledig
Kortingscode: Op aanvraag