Global Truss Telescope Cross-Bar 2,2 -3,6 m

Slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Global Truss Telescope Cross-Bar 2,2 -3,6 m

De Global Truss Variabele Telescopische Dwarspaal (cross-bar) van 2,2 m tot 3,6 m lang en is makkelijk te bevestingen tussen twee Telescopische Palen.

Dit gordijn systeem, is verkrijgbaar in totaal drie verschillende hoogtes (6.00m max.) en in drie verschillende lengtes dwarsbalken (max. 3,60 m)

Alle componenten kunnen vrij worden gecombineerd bovendien bestaat in de mogelijkheid om te plaatsen met geschikte toebehoren zoals een dubbelle dwarsbalk voor het ophangen van zware gordijnen of jaloezieën of te kunnen overlappen.

Ook kunnen twee verschillende bodemplaten worden gebruikt binnen het systeem die op diverse manieren kunnen worden ingezet

Het systeem is vanwege de speciale draagtassen, ultracompact en gemakkelijk te transporteren.
Dit Pipe & Drape systeem is speciaal ontworpen om grote gebieden van elkaar af te dekken of af te scheiden in bijvoorbeeld in stadium, Expo situaties of op grote podia.

En natuurlijk is het Global Truss Pipe and  Drape systeem zeer geschikt om lelijke achterwanden aan het zicht onttrekken met elegante gordijnen of accoustisch de boel een beetje aan te passen.
Ook kan met dit gordijnsysteem een feestzaal netjes en elegant worden verfraaid, bijvoorbeeld bij glamoureuze gala's, prijsuitreikingen of theatervoorstellingen.

Specs:
Afmetingen (L / W / H) 2200 x 50 x 50 mm
Gewicht 2,29 kg
VPE6
EAN4042659139966