Midas DL32 Digital Stage Box 32 Input, 16 Output + ULTRANET + ADAT-interfaces

32-in + 16-out
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Midas DL32 32 Input, 16 Output Stage Box met 32 ​​MIDAS microfoon voorversterkers, ULTRANET en ADAT interfaces 

MIDAS - De legende in geluidskwaliteit
Sinds onze oprichting in de jaren 1970, hebben we een lange geschiedenis van innovatie en leiderschap in de wereld van audiomixers. De legendarische consoles, zoals de XL4 en Heritage H3000, zijn in snel tempo industriestandaarden geworden, in dienst van de beroemdste touroperaties en installaties wereldwijd.
We hebben een onberispelijke reputatie opgebouwd dankzij onze compromisloze benadering van audio- en bouwkwaliteit, en in het bijzonder voor onze bekroonde Mic Preamps, die door experts in de industrie worden beschouwd als de best klinkende ontwerpen in de branche. Voortbouwend op deze erfenis zetten de XL8 en PRO-serie van Live Mixing Systems dit geweldige erfgoed van bekroonde audiokwaliteit voort.
DL32 Digitaal mixen heeft een revolutie teweeggebracht in vrijwel alles in de live-entertainmentproductieworkflow. De DL32 is de perfecte oplossing voor het verbinden van het talent op het podium met je Front of House (FOH) -console en de rest van de wereld - de I / O-verpakte en zeer betaalbare DL32 digitale podiumdoos. De DL32 biedt 32 MIDAS PRO-serie op afstand bedienbare microfoonvoorversterkers, plus 16 gebalanceerde analoge XLR-retouren aan het eind van de fase - en het enige dat nodig is, is een Cat 5e-kabel (tot 100 m / 328 '). Terwijl KLARK TEKNIK, de marktleider in hoogwaardige digitale audioverwerking, de AES50 SuperMAC-technologie uitvond die alles mogelijk heeft gemaakt - onze uitstekende productieschaal maakt de DL32 zo zeer betaalbaar.
32 bekroonde MIDAS PRO microfoonvoorversterkers met omschakelbaar 48 V fantoomvermogen en 16 elektronisch gebalanceerde lage impedantie lijnuitgangen
ULTRANET connectiviteit voor persoonlijk monitoringsysteem voor in-ear-toepassingen
Digitale audio- en besturingsconnectiviteit voor TURBOSOUND-luidsprekersystemen met ULTRANET-netwerkmogelijkheden
Dubbele AES50 SuperMAC-poorten voor verdere extra DL16-stageboxen - geen fusie of router vereist
Automatische AES50-fase-splitmodus bij verbinding tussen de MIDAS M32-serie FOH en monitorconsoles
Dubbele ADAT-uitgangen met 16-kanaals digitale uitvoer op twee optische TOSLINK * -connectoren
2 AES-3-poorten (AES / EBU), voor rechtstreekse aansluiting van PA-systeemcontrollers met digitale ingangen
Afstandsbediening via afgeschermde CAT5e-kabel tot 100 m lengte
Mute All-functie voor het rustig patchen van alle ingangen op het podium
MIDI In / Out voor bidirectionele communicatie tussen de MIDAS M32 Serie-console en on-stage MIDI-apparaten
Kenmerken Neutrik etherCON * AES50 en ULTRANET netwerkpoorten
Robuust 3U rack-mount chassis voor duurzaamheid in draagbare toepassingen
Universele stroomvoorziening met universele schakeling
10 jaar garantieprogramma *
Ontworpen en ontwikkeld in de VS.
Enorme connectiviteit
Bij gebruik als onderdeel van een compleet M32-systeem, kunnen twee DL32 Stage Boxes worden gecascadeerd via de ingebouwde AES50-poorten, die connectiviteit bieden voor maximaal 64 mic / lijn-ingangen, 32 gebalanceerde uitgangen en de ULTRANET-poort directe verbinding met TURBOSOND iQ-serie mogelijk maakt luidsprekers en het BEHRINGER POWERPLAY P-16 persoonlijk bewakingssysteem - dat tot 48 individuele monitormixers kan voeden. We hebben ook 2 optische ADAT-aansluitingen en AES-3 (AES / EBU) voor aansluiting op externe apparaten, een handige USB-poort voor systeemupdates via uw pc - plus MIDI I / O voor verlichtingssystemen en regeling van geluidsmodules.

ULTRANET - Naadloze integratie
De wereldberoemde engineers van KLARK TEKNIK, MIDAS, TURBOSOUND en BEHRINGER zijn allemaal samen gekomen om iets echt innovatiefs te creëren dat uw live- en studio-workflow voor altijd zal veranderen - welkom bij ULTRANET. Deze revolutionaire technologie verzendt naadloos 16 onafhankelijke kanalen van 24-bits digitale audio- en besturingsgegevens via een enkele CAT5-kabel tussen compatibele digitale apparaten - inclusief mixers, I / O-podiumdozen, actieve luidsprekers en persoonlijke monitorsystemen. Voordelen gerealiseerd door middel van ULTRANET digitale netwerken, versus traditionele analoge methoden omvatten: audiosignalen zijn ongevoelig voor Radio Frequency Interference (RFI); signaal overspraak is geëlimineerd, en het gebruiksgemak vertaalt zich direct naar een aanzienlijke hoeveelheid tijd die wordt bespaard tijdens de opstelling of installatie van de show. ULTRANET bewerkstelligt een krachtig digitaal ecosysteem, dat we "Acoustic Integration" noemen, en biedt ongeëvenaarde controle over elk element van uw audio productieomgeving vanaf één handige locatie.
 
KLARK TEKNIK AES50. de KLARK TEKNIK SuperMAC (AES50-conforme) technologie geeft de DL32 zijn hoge capaciteit, ultra lage latency digitale interconnectiviteit, evenals buitengewoon eenvoudige implementatie en gebruiksgemak. De engineers van KLARK TEKNIK werkten hand in hand met MIDAS om ervoor te zorgen dat de DL32 voldoet aan, of overtreft, de vereisten van live-artiesten en hun professionele geluidstechnici. Enkele van de opvallende kenmerken zijn:
48 bidirectionele audiokanalen via Cat 5e-kabel (48 kHz)
Single cable duplex interconnection voor audio- en sample-klokken
Ethernet fysieke geluidsdata transmissionHigh kanaaltelling en ultra-lage deterministische latentie Accurate fase-gealigneerde klokdistributie. Uitgebreide foutdetectie en -beheerProvisie voor redundante netwerkenMinimalistische configuratie - totaal gebruiksgemak en gebruikEthernet TCP / IP-protocolcompatibel hulpgegevenskanaalOntsprakelijkheidloze implementaties beschikbaar als Xilinx FPGA-coresOEM-modules beschikbaar van ontwikkelaarpartnersExtraordinary Value Zoals u kunt zien, is de DL32 een uiterst veelzijdige 32 x 16 digitale stagebox-oplossing met onze afstandbedienbare microfoonvoorversterkers, de AES50-connectiviteit van KLARK TEKNIK en een schat aan andere professionele functies - alles voor een prijs die iedereen zich kan veroorloven . 
 
De DL32 is robuust genoeg gebouwd om de ontberingen van de weg te weerstaan en neemt slechts twee rack-ruimtes in beslag en maakt verbinding met FOH met een enkele, goedkope CAT5-kabel. Nu kunt u de ontbrekende schakel tussen de stage en FOH hebben voor een fractie van de kosten van concurrerende systemen - en we ondersteunen het met een uitgebreid garantieprogramma.