Allen & Heath ZED60-10FX Multi Mixer 6-Ch Live/Recording + FX

AMP-ZED60-10FX
4x mic + 2x Ste + USB
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Allen & Heath ZED60-10FX  Multipurpose  Live/RecordingMixer 4-Mic/Line + 2-Stereo kanalen  + Digitale FX

Deze Allen & Heath ZED60-10FX Multi Mixer 6-Ch Live/Recording + FX is de droom van een gitarist want twee van de 4 monokanalen hebben hoge impedantie jack-ingangen ( Hi-Z) die een normaal lijnniveau of een laag niveau ingang van een gitaarpick-up kunnen hebben zodat gitaren rechtstreeks in de mixer kunnen worden aangesloten zonder DI-boxen er tussen. Deze ingangen zijn ontworpen om het geluid van een klassieke buizenvoorversterker te reproduceren in een combo of head-amp met een ongelooflijke definitie en heerlijke warmte. Er zijn ook twee stereo-ingangen om een MP3 / CD-speler of Keyboard aan te sluiten.

De A & H ZED60-10FX  mengtafel wordt geleverd met configureerbare USB-audio in / uit, waardoor het gemakkelijk is om met een lapTop of Computer (DAW) een S​tereo-opname vast te leggen tijdens het optreden of in een studiosessie. Deze mentfale / mxoier mixer is uitgerust met professionele XLR-stereo-uitgangen, een flexibel Monitoring-systeem met koptelefoon- en monitorluidspreker-outs en 16 verbluffende Digitale Effecten (digi-FX ) 

Het belangrijkste van alles, de ZED60-10FX voldoet aan de audio- en bouwkwaliteitsnormen die Allen & Heath al meer dan 40 jaar tot een van de meest vertrouwde namen in de professionele audio maken.

USB AUDIO FLEXIBILITEIT
Audio eenvoudig van en naar een computer halen is nu een veelvoorkomende vereiste voor live geluid en muziekproductie. De manier waarop dit is geïmplementeerd op ZED is superflexibel en supergemakkelijk! U hoeft niet langer aan de achterkant van uw pc te rommelen om bij de geluidskaartingangen te komen, alleen om te ontdekken dat de niveaus allemaal verkeerd en luidruchtig zijn. Sluit gewoon een USB-kabel aan op uw ZED, selecteer de USB-routing op de mixer en het apparaat op uw computer en dat is alles! Audio van cd-kwaliteit van en naar uw pc of Mac. Schakelaars en verbinding via jack-aansluitklemmen bieden verschillende verzend- / retourconfiguraties: -

MUSIQ
ZED60-10FX beschikt over een responsieve 3-bands Britse EQ met sweepable middenfrequentie (semi-parametric EQ) die wordt geprezen om zijn muzikaliteit, zelfs bij het toepassen van extreme creatieve of corrigerende equalisatie. Alle EQ-bedieningselementen zijn zorgvuldig gekalibreerd voor responsiviteit en soepele, precieze aanpassing en controle.

ZED-FX
ZED60-10FX heeft een essentiële selectie van 16 Digitale Reverb (galm) en Delay (echo) Effecten aan boord en zijn ontworpen voor kleine groepen die geen grote effectunit met hun uitrusting willen meenemen, maar die toch FX van hoge kwaliteit willen tijdens hun optredens en opnames. Onze DSP-ingenieurs hebben hard gewerkt en prachtige nagalm-algoritmen gemaakt en verfijnd om elke prestatie te verbeteren. Deze effecten zijn nergens anders verkrijgbaar voor deze prijs - deze kwaliteit en integratie is alleen beschikbaar via de ZED-FX. De 16 ZED-effecten kunnen eenvoudig worden geregeld met behulp van 3 knoppen met 9 display-LED's. De ideale vertragingstijd kan bijvoorbeeld snel worden gekozen of de perfecte hoeveelheid reverb op de hoofdstem kan worden ingeregeld. Er is one-stop navigatie en bewerken - in feite is het net zo eenvoudig als het gebruik van effectpedalen. Om effectparameters te wijzigen, houdt u de TAP-knop ingedrukt en drukt u op de omhoog / omlaag-knoppen om de specifieke parameter voor dat effect aan te passen, bijvoorbeeld de vervallengte op Plate, of de diepte op CHORUS.

 

GITAAR DI
De voorversterkers van de ZED60-10FX zijn qua ontwerp vergelijkbaar met onze MixWizard-mixers, maar met een twist! Ingangen 3 en 4 hebben een jack-ingang met hoge impedantie die in staat is om een ​​normaal lijnniveau of een laag niveau-ingang van een gitaaropnemer te nemen. Deze nieuw ontworpen ingangen zijn gemaakt met het doel om het geluid van een klassieke voorversterker voor een gitaar of instrumentenbuis te repliceren in een combo of een hoofdversterker. Een extreem hoge ingangsimpedantie zorgt ervoor dat de belasting op pick-ups minimaal is en een Klasse A FET (veldeffecttransistor) circuit aangedreven door 48V wordt gebruikt om de klepachtige versterkingsfase te geven. Er is een gain “Boost” -schakelaar geassocieerd met de gitaaringangen die de gain met 26dB verhoogt om te voorzien in instrumenten met zeer lage niveau-uitgangen en de overdrive-eigenschappen van de gitaaringangen lijken erg op een ventiel (buis) circuit, asymmetrisch en zacht . Dit alles zorgt voor een heerlijk natuurlijk geluid dat wordt gereproduceerd vanaf het instrument, vol warmte en karakter.

SAMENVATTING VAN DE FUNCTIES
4 mic / line-ingangen, 2 met klasse A FET hoge impedantie
60 mm faders van professionele kwaliteit
Responsieve 3-band, geveegd midden EQ met MusiQ
Configureerbare USB stereo audio in / uit
1 pre-fade Aux send
1 FX verzenden
2 stereo ingangen
Afzonderlijke 2-track record uitgangen
16 interne effecten
XLR stereo-uitgangen met inzetstukken
Uitgebreide monitoring
48V microfoon fantoomvoeding
DI-niveauschakeling met Gain Boost
Neutrik XLR's en 1/4 inch jacks

Gebruiksaanwijzing

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…