Wharfedale Versadrive SC-24 Speaker Management

Wharfedale
Algm-versadrive Sc24
2-In 4-Out
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Het Warfedale SC-24 Versadrive-luidsprekersysteem biedt alle digitale signaalverwerking en gedetailleerde bediening die een live geluidstechnicus nodig heeft.

Of we het nu leuk vinden of niet, het is een feit dat PA-systemen complex zijn. Er wordt veel tijd besteed aan het selecteren van de beste luidsprekers en de beste versterkercombinaties, daarom is het essentieel om de controle over de kwaliteit in het hele systeem te hebben voor het beste geluid 

Het Wharfedale Pro luidsprekerbeheersysteem Versadrive SC24 biedt alle digitale signaalverwerking en gedetailleerde controle die een live geluidstechnicus nodig heeft.
Of we het nu leuk vinden of niet, het is de realiteit dat PA-systemen complex zijn. Het kiezen van de beste luidspreker- en versterkercombinaties duurt lang en systemen kunnen gemakkelijk groeien. Daarom is het noodzakelijk om de controle te behouden om de beste geluidskwaliteit in de hele installatie te garanderen.

Wharfedale Versadrive SC-24 Speaker Management is Verpakt in een 1U rack-ontwerp, een intuïtief en beknopt frontpaneel met LCD-scherm stelt sound-ingenieurs in staat om essentiële aanpassingen aan de luidsprekerconfiguratie met grote nauwkeurigheid aan te brengen.

Belangrijkste kenmerken
2 x XLR-ingangen en 4 x XLR-uitgangen
Volledige digitale oplossing voor geluidsverwerking
8-bands parametrische EQ met lage / hoge plank
Limiter / Crossover / Filter
Onafhankelijke verwerking voor elk uitvoerkanaal
24-bit 96 kHz AD / DA-converters
40-bit interne verwerking
USB / RS232- en RS485-connectiviteit
Gebruiksvriendelijke software inbegrepen
Wachtwoordbeveiliging voor locatie-installatie

De SC-24 beschikt over de hoogste kwaliteit 24-bit 96 kHz AD / DA-converters. De interne DSP wordt verwerkt door een 40-bits processor.
Van het instellen van de invoer- en uitvoerfase, vertragingstijd, compressie, begrenzing, parametrische EQ en de selectie van HP- en LP-filters, de parameters kunnen eenvoudig worden aangepast totdat het systeem perfect in balans is.

Bedien alles via pc
Alle elementen van de Versadrive SC-24 kunnen via een pc worden bestuurd.
Dit is niet alleen extreem handig, het geeft ook een duidelijke grafische weergave van uw EQ en crossovers weer. Dit maakt ook het kopiëren van kanaalinstellingen en het organiseren van uw presets een fluitje van een cent.
Het gebruik van de pc-software maakt het ook mogelijk om systeemback-ups te maken.

Effecten om je rig te besturen
Een breed scala aan effecten staat tot uw beschikking.
Aan de invoerzijde bevat de SC-24 Versterking, Dempen, Link, Hoogdoorlaatfilter, Laagdoorlaatfilter, Ruispoort, 8-bands parametrische EQ, 31-bands grafische EQ, fase en vertraging.
Stel de outputsectie in met een combinatie van crossover, parametrische 5-bands EQ, gain, mute, compressor / limiter, fase, vertraging en koppeling.

Breid je rig uit
Hoewel een Versadrive SC-24 op zichzelf krachtig is, biedt de RS485-verbinding de mogelijkheid om maximaal 255 apparaten aan te sluiten met een afstandsbediening tot 1500 meter.
Complete stadions, superclubs of multi-room installaties kunnen nu eenvoudig worden beheerd door één persoon op hun laptop. De USB-poort en de meegeleverde software zijn extra visuele hulpmiddelen om uw eigen voorinstellingen voor verschillende evenementen bij te werken.

Specs:
Modelnaam SC-24
Invoereffecten Versterking, dempen, koppeling, hoogdoorlaatfilter, laagdoorlaatfilter, ruispoort, 8PEQ, 31-bands grafische EQ, fase, vertraging
Uitgangseffecten Crossover, 5PEQ, Gain, Mute, Compressor / Limiter, Phase, Delay, Link
Meegeleverde software op CD of download. Volledige matrix invoercontrole. Intuïtieve interface.
Gebruikersvoorkeuren 20
Totaal aantal eenheden dat kan worden aangesloten op 255 via RS486 en een optionele draadloze router
Audio-ingangen 2 x gebalanceerde XLR
Audio-uitgangen 4 x gebalanceerde XLR
USB 1 (pc-besturing)
Ethernet 1
RS232-poort 1
Frequentiebereik 20Hz - 20kHz
S / N-ratio> 155 dBu
Vervorming (THD) <0,005 bij 1 kHz (0 dBu)
Maximaal uitgangsniveau + 20dBu
Impedantie <500?
D / A-omzetter 24-bit sigma-delta
Bemonsteringssnelheid 96 kHz
Display 20 x 2 LCD parameter- / functieweergave, LED-niveaumeter met 5 segmenten
Afmetingen: 480 mm x 50 mm x 45 mm
Gewicht: 2,62 kg