Allen & Heath ZEDi-10FX hybride compacte mixer met 4 × 4 USB-interface + FX

Allen & Heath
ampco-ZEDi10fx
4x Mic 2x St 4× USB + FX
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:2-3 dagen *
Bestel
  • Beschrijving

De Allen & Heath ZEDI-10 combineert de analoge warmte van A&H samen met een krachtige audio interface voor gemakkelijke opnames direct in je DAW

De compacte Allen & Heath ZEDi-10FX hybride mixer met  4 × 4 USB-interface + FX  combineert de robuustheid en hands-on controle van een analoge mixer met een hoogwaardige 4 x 4 USB interface en een uitstekende multi-model FX-eenheid, waardoor het een perfecte all-round keuze is voor muzikanten, artiesten en locaties. Of het nu gaat om ideeën stuiteren rond thuis, live optreden of tracks opnemen om te delen op YouTube en Soundcloud, ZEDi-10FX is een veelzijdige metgezel voor elke stap van de creatieve reis.

De Allen & Heath ZEDI-10 combineert de analoge warmte van A&H samen met een krachtige audio interface voor gemakkelijke opnames direct in je DAW

De studiokwaliteit, 24-bit / 96 kHz, 4 × 4 USB-interface maakt het gemakkelijk om verbluffende multitrack-opnames direct van de mixer naar een Mac of pc te maken zonder dat je extra apparatuur nodig hebt. Met het nieuwe GSPre boutique voorversterkerontwerp, ontwikkeld van de gerespecteerde GS-R24 studio-opnameconsole, heeft de ZED uitzonderlijk weinig ruis en enorme hoofdruimte, met een kenmerkende analoge warmte en diepte. ZEDi-10FX bevat een speciaal gecreëerde suite van studiokwaliteit reverbs, vertragingen en speciale multi-model FX, vervaardigd door Allen & Heath's veelgeprezen interne effectenfavorieten. Gitaristen zullen blij zijn te weten dat twee van de monokanalen van de ZEDi-10FX zijn voorzien van Guitar DI-ingangen met hoge impedantie, waardoor gitaren rechtstreeks in de mixer kunnen worden aangesloten zonder het gedoe en de kosten van het dragen van afzonderlijke DI-boxen.

MIXER + USB-INTERFACE
ZEDi-10FX biedt het beste van twee werelden, inclusief een 4-in / 4-out studiokwaliteit, 24-bit / 96kHz USB audio-interface voor probleemloze multitrack opname en weergave van / naar een Mac of pc, of naar een iOS-apparaat met gebruik van de iOS-camerakit. De USB-uitvoerbron kan op verschillende manieren worden ingesteld om overeen te komen met uw workflow.

CUBASE LE MUSIC PRODUCTION SOFTWARE INBEGREPEN
ZEDi-10FX wordt geleverd met de veelgeprezen Cubase LE-software. Cubase LE biedt krachtige maar eenvoudig te gebruiken softwaretools voor het opnemen, bewerken, MIDI-sequencen en mixen van audio. Het uitgebreide assortiment bewezen bewerkings- en sequentietools kan worden gebruikt voor een breed scala aan muziekstijlen en toepassingsgebieden. Van zangers en songwriters die vocale lijnen opnemen tot rockbands die jammen in hun oefenruimte, Cubase LE is zo eenvoudig als het wordt - met een uitstekende audiokwaliteit en tijdbesparende opname- en bewerkingsfunctionaliteit.

CUBASIS LE MOBILE MUSIC PRODUCTION APP
De mixer wordt ook meegeleverd met de Cubasis LE-app. Cubasis LE is de compacte versie van de gestroomlijnde multitouch-sequencer van Steinberg voor de iPad, die dezelfde look en feel biedt van zijn grotere broer Cubasis. De Cubasis LE is speciaal ontworpen om snel en eenvoudig te werken en maakt het opnemen, bewerken en mixen een koud kunstje.

ZEDFX MULTI MODEL
ZEDi-10FX beschikt over een gloednieuwe suite van studiokwaliteitsgalm en -vertragingen, nauwgezet vervaardigd om uw opnames en uitvoeringen te verbeteren. Speciale multi-modeleffecten bieden unieke dynamische combinaties van reverbs en vertragingen.

UITZONDERLIJKE AUDIOKWALITEIT
ZEDi-10FX beschikt over een uitzonderlijk nieuw voorversterkerontwerp, gemaakt door analoog goeroe Mike Griffin en ontwikkeld vanuit zijn veelgeprezen opnamestudio GS-R24. Gekend als GSPre, leveren de voorversterkers uitzonderlijk weinig geluid en enorme hoofdruimte, en de warmte en diepte waar het analoge bereik van Allen & Heath beroemd om is. Voor de tonale vormgeving zijn de precieze 3-bands MusiQ EQ-bedieningselementen zorgvuldig gekalibreerd voor reactievermogen en precisie, waardoor het gemakkelijk is om elke muzikale bron vorm te geven en te verbeteren.

Alle ZED-mengers zijn ontworpen en gebouwd volgens de legendarische normen van toeriing-eisen van Allen & Heath om een ​​lange levensduur in de zwaarste omgevingen te garanderen. Alle kanalen bevinden zich op individuele, verticale printplaten en alle draaiknoppen zijn aan het voorpaneel bevestigd met een stalen moer om te beschermen tegen stootschade.

GEMAAKT VOOR GITARISTEN
ZEDi-10FX wordt geleverd met twee Guitar DI-ingangen met hoge impedantie, zodat gitaren rechtstreeks in de mixer kunnen worden aangesloten zonder dat daarvoor DI-boxen nodig zijn. Dat is een minder stuk uitrusting om te kopen, te dragen en in te stellen.

HET IS EEN ALLEN & HEATH
Allen & Heath is al sinds 1969 een vertrouwde naam in professionele audio. De ZED-technologie is vooruitgegaan, maar de toewijding aan uitstekende audio en bouwkwaliteit blijft bestaan.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN
4-in, 4 uit USB Audio Interface (24-bit / 96kHz)
Cubase LE-software inbegrepen
Cubasis LE App inbegrepen
4 Mic / Line-ingangen met afzonderlijke XLR- en TRS-jackaansluitingen
2 stereo-ingangen met TRS-aansluitingen
2 Gitaar DI hoge impedantie-ingangen, waardoor er geen DI-boxen meer nodig zijn
Interne FX-engine met kraantempo
Lo-cut filter voor het opruimen van ongewenste laagfrequente ruis
3-band EQ voor eenvoudige creatieve en corrigerende tonale vormgeving
Aux-uitgang voor aansluiting van een monitorluidspreker of in-ear / koptelefoonmonitoring
60 mm soepele reisfader op hoofdmix
XLR-hoofduitgangen
Flexibele signaalbewaking
8 LED-signaalmeting
48V Phantom Power voor condensormicrofoons
Robuuste interne voeding