Pangolin Beyond Essentials License UPGRADE op QUICKSHOW

Sw Beyond Essentials license upgrade
UPGRADE
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

BEYOND ESSENTIALS is het professionele softwareplatform dat overal ter wereld. wordt gebruikt voor het maken van de hoogste kwaliteit LASER en Multimediashows

UPDATE  zonder FB3QSUSB 

Pangolin Beyond Essentials License UPGRADE op QUICKSHOW

BEYOND ESSENTIALS is het professionele softwareplatform dat overal ter wereld. wordt gebruikt voor het maken van de hoogste kwaliteit LASER en Multimediashows

De geavanceerde programmering en live show-mogelijkheden van dePangolin Beyond software hebben een revolutie teweeggebracht in laserdisplays voor entertainmenttoepassingen

Dit BEYOND Essentials-pakket is een UPGRADE op het QUICKSHOW-pakket met FB3QSUSB hardware als u die al heeft, maar is ook verkrigbaar als zowel de BEYOND Essentials-software inclusiefde FB3QSUSB hardware (zie elders op onze StrangeWay webshop)

Met BEYOND Multimedia Timeline kunt u complete lasershows programmeren, maar u kunt ook video-inhoud vanaf de tijdlijn beheren en bewerken. Dit maakt het gemakkelijk om multimediashows te maken die video, laser en audio combineren. De tijdlijn van BEYOND biedt ook veel meer effect- en bewerkingsopties in vergelijking met ons QuickShow-programma.

BEYOND cue grid wordt geleverd met meer dan 2.000 voorgeprogrammeerde Beam-effecten, Graphics, Abstracts, Logo's en Animaties en het cue-raster biedt ook meer geavanceerde schermopties voor setups met meerdere monitoren.

Het BEYOND Universe is een opwindend hulpmiddel waarmee u aangepaste werkruimten binnen de software kunt maken die kunnen worden aangepast zoals u dat wilt. Als u bijvoorbeeld een werkruimte wilt hebben met specifieke schuifregelaars voor kleuren, helderheid, rotatie, DMX-triggers, enz. En u deze werkruimte wilt vergrendelen voor een klant of show, dan is dit allemaal mogelijk met de BEYOND Universe.

PANGISCRIPT is een tool binnen BEYOND waarmee je toegang krijgt tot de kern van de software en deze kunt aanpassen naar behoefte. en kunt u individuele code-opdrachten schrijven om zowat elke functie uit te voeren die u maar kunt bedenken. Als u bijvoorbeeld een MIDI-, DMX- of Lighting-console in kaart wilt brengen en wilt aanpassen wat elke knop, knop en schuifregelaar doet, kunt u voor die functies een "PangoScript" schrijven.

BEYOND beschikt over een geavanceerd 3D-animatie- en bewerkingsprogramma dat kan worden gebruikt om verbluffende tekst, afbeeldingen, logo's en animaties te make, daarnaast bevat Essentials een verscheidenheid aan geavanceerde editors en tekenprogramma's die het maken van aangepaste inhoud en het bewerken van bestaande inhoud eenvoudiger dan ooit maken. Dit alles terwijl het nog steeds een grote mate van creatieve vrijheid en functionaliteit biedt.

Visualisatieprogramma's - Met BEYOND kunt u eenvoudig uw volledige lasershow visualiseren met behulp van populaire visualisatieprogramma's zoals Realizzer, Capture Polar, Light Converse en Wsyiwyg.

Abstracte editors - BEYOND wordt geleverd met twee verschillende abstracte editors, die kunnen worden gebruikt om geweldige abstracte laserdisplays te maken.

AutoPlay - AutoPlay is een tool binnen BEYOND, waarmee je automatisch shows op een bepaald moment kunt afspelen.

Kinect - Interactieve laserdisplays worden steeds populairder en met BEYOND kunt u uw show interactief besturen met de populaire kinect X-Box.