Behringer EuroPower EP 4000 + ATR 2x 1400W / 4Ω

Behringer
AS-EP4000
4033653070065
2x 1400W 4-ohm
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Behringer EuroPower EP 4000 Professional 4000-Watt Stereo Power Amplifier + ATR (Accelerated Transient Response) TechnologyDe nieuwe Behringer EuroPower EP 4000 is een krachtige vermogensversterker die ontworpen is om zeer veel vermogen te leveren en is gebaseerd op ATR (Accelerated Transient Response) Technology.
Met de mogelijkheid om 4,000 Watt aan vermogen (2x 2000 Watt @ 2 Ohm, 2x 1400 Watt @ 4 Ohm; 4000 Watt @ 4 Ohm in Bridge modes) is de versterker geschikt voor vele doeleinden

De Behringer EUROPOWER EP4000 bouwt voort op de ongelooflijke erfenis van onze EP2500, een van de best verkochte eindversterkers in de professionele UAdio-branche.
Onze gepatenteerde Accelerated Transient Response (ATR) -technologie geeft de EP4000 de enorme vermogensreserves die nodig zijn voor een diepe en indrukwekkende basweergave, wat zich vertaalt in een meer natuurlijke geluidskwaliteit die uw publiek op de been zal brengen - en houden!

Met een verbazingwekkend uitgangsvermogen van 4.000 watt (2 x 2000 watt @ 2 ohm; 2 x 1400 watt @ 4 ohm; 4.000 watt @ 4 ohm in bridge-modus) is de EP4000 de perfecte versterker voor middelgrote cluboptredens, mobiel PA-systemen, kerkdiensten of openbare ruimtes.
Het grote vermogen heeft als positieve invloed op het totale geluid in met name de lage frequenties waar de EP-serie versterkers behoorlijk diep gaan en vooral een natuurlijk geluid brengen

De über-eenvoudige bedieningselementen op het voorpaneel van deze versterkers geven u alle vitale functies van uw geluid in één oogopslag. Nadat de hoofdschakelaar is omgedraaid, gaat de Power-LED branden wanneer de versterker klaar is voor gebruik. Beide kanalen hebben onafhankelijke gain-draaiknoppen en clip-LED's die aangeven wanneer het signaal vervormd is en je de gain moet verminderen. Er zijn ook Signaal-LED's die oplichten als er een signaal op de ingang aanwezig is.
Dus geen menu- doorfietsen of rare schakelstanden gewoon Klik aan en Volume instellen en gaan met die banaan.

Accelerated Transient Response (A.T.R.) zorgt voor de knock-out punch want er zijn enorme pulsen van energie (stroom en spanning) nodig om een ​​wooferconus snel genoeg te laten bewegen om bij een basbeat te passen. De Transient Response is de is de heilige graal van versterkerontwerpers en door zorgvuldig transistors met extreem hoge stijgsnelheden (Slew-rate) te selecteren en andere gepatenteerde onderdelen van onze schakelingen te optimaliseren, reageert de EP4000 onmiddellijk op zelfs de meest veeleisende bas-impulsen en hoort uw publiek een strakker, helderder en natuurlijker geluid.

De EP4000 bouwt voort op onze ongelooflijke erfenis als een van 's werelds belangrijkste bouwers van eindversterkers, en onze gepatenteerde Accelerated Transient Response (ATR) -technologie zorgt ervoor dat je alle kracht en punch krijgt - wanneer je het nodig hebt! Met een verbluffend uitgangsvermogen van 4000 watt is de EP4000 de perfecte versterker voor een breed scala van de meest veeleisende audiotoepassingen. Probeer er vandaag nog een en ontdek waarom de EUROPOWER EP4000 elke keer door professionals wordt bewonderd - niet alleen vanwege zijn prestaties en duurzaamheid, maar ook vanwege het verbazingwekkend betaalbare prijskaartje.

De Behringer EP4000 Audio-versterker is met name geschikt voor Mobiele Disco, P.A., Bands, middelgrote clubs, kerken en/of publieke ruimtes.

Het achterpaneel van elke EUROPOWER EP4000 biedt een scala aan opties om u te helpen het meeste uit uw versterker te halen. De ingebouwde Clip Limiter detecteert automatisch wanneer de versterker in "clipping" wordt gedreven en verlaagt tijdelijk het ingangsniveau om vervorming te voorkomen. Dit alles gebeurt in slechts microseconden, waardoor het de ideale manier is om altijd een perfect geluid te garanderen.
Trillingen op het podium, mic thumps en windruis kunnen ultralage frequentiegeluiden of infrasonics veroorzaken - en hoewel ze technisch onhoorbaar zijn, kunnen ze een echte aanslag op de stroombronnen zijn. Als oplossing is de Behringer EP4000 voorzien van een te verslaan Low Cut-filter dat frequenties onder 50 of 30 Hz elimineert (afhankelijk van de mogelijkheden van uw PA-systeem) - voor betere sonische prestaties en de ultieme luidsprekerbescherming. Het achterpaneel bevat ook de Stereo of Bridge (mono) modusschakelaars.

Er zijn veel nuttige en geweldige functies op EUROPOWER EP4000 maar de schoonheid van deze versterker gaat veel verder dan alleen de buitenkant. Binnenin vindt u toonaangevende componenten, zoals Toshiba / Fairchild-vermogenstransistors van wereldklasse en een speciaal ontworpen ringkerntransformator met hoge stroomsterkte voor een ultrahoge transiënte respons en hoge betrouwbaarheid.
Onafhankelijke DC- en thermische overbelastingsbeveiliging op elk kanaal beschermt automatisch zowel de versterker als uw luidsprekers.
De afzuigventilator, zichtbaar op het achterpaneel, is de laatste fase van een intern back-to-front koelsysteem dat de comfortabele EP4000 binnen zijn normale werkbereik houdt.
en slotte beschermt een slagvast, volledig stalen 2U-chassis voor rekmontage uw investering tegen de ontberingen van de weg.

Eindversterker
Vermogen bij 4 ohm: 2 x 950 W.
Vermogen bij 8 ohm: 2 x 550 W.
Vermogen bij 2 ohm: 2 x 1250 W.
Brugbediening 1 x 4000 W bij 4 ohm, 1 x 2800 W bij 8 ohm
Ingangen: XLR + jack
Uitgangen: speaker twist + klem aansluiting
Dempingsfactor:> 300 bij 8 ohm
Afmetingen (hxbxd): 88 x 483 x 402 mm
Formaat: 19 "/ 2 HE
Gewicht: 16,6 kg
Vermogen 4 ohm / kanaal 950 W.
Kanalen 2
19 "installatiehoogte 2 HE
Versterkerklassen Klasse AB
2 Ohm stabiel Ja
DSP / crossover Ja