Pioneer CDJ-3000 table top player

Pioneer
AB-cdj3000
NIEUW NEW NEU
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen *
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een nieuwe dimensie: de CDJ-3000 is geland en is het geëvolueerde vlaggenschip van Pioneer en biedt een nieuwe wereld van creatieve mogelijkheden

Gebruik een hoger niveau van creatieve kracht met onze gloednieuwe vlaggenschip-multispeler, de CDJ-3000. Aangedreven door een nieuwe MPU (microverwerkingseenheid) en met speciaal ontwikkelde hoogwaardige componenten, is het een robuuste eenheid boordevol innovatieve functies om uw creativiteit te laten floreren als nooit tevoren.

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…

De evolutie van een legende
Sinds het debuut van de CDJ-500 in 1994 - 's werelds eerste flat-top cd-dj-speler - is elk nieuw vlaggenschip-cdj-model een favoriet geworden van veel van de meest gerespecteerde dj's en clubs over de hele wereld. De baanbrekende CDJ-1000 maakte meer prestatietechnieken mogelijk, zoals krassen die voorheen alleen mogelijk waren op analoge draaitafels. Toen luidde de CDJ-2000 rekordbox en Pro DJ Link in. Voor het eerst konden dj's muziek beheren voordat ze deze naar USB-drives exporteerden voor gebruik met de multispelers. Latere functies zoals Wave Display (voor een beter begrip van de muzikale ontwikkeling van tracks) en Beat Sync hebben het mixen intuïtiever gemaakt. In 2016 werd de CDJ-2000NXS2 de eerste keuze voor clubs, festivals en dj's over de hele wereld die optreden met digitale muziekbestanden, dankzij de verbeterde functieset en uitstekende geluidskwaliteit.

De CDJ is aanzienlijk geëvolueerd sinds de jaren negentig. En hoewel de CDJ-3000 in veel opzichten onherkenbaar is van de vroege eenheden, behoudt hij de ambitie en het doel die altijd de CDJ-reeks hebben gedreven: om u een intuïtieve, goed aanvoelende interface te bieden die u de kracht geeft om de muziek op elke manier die je maar kunt bedenken (en in sommige opzichten had je je misschien niet gedacht).

CDJ-3000

De meest geavanceerde speler die we ooit hebben gemaakt
Als je optreedt, moet je weten dat de decks je creatieve visie kunnen realiseren en alles aankunnen wat je erop gooit. We hebben de CDJ-3000 ontworpen om dat en meer te doen. De nieuwe MPU in de unit is de eerste die we ooit in een CDJ hebben gestopt. Het drijft het apparaat aan, levert stabiele prestaties en maakt geavanceerde nieuwe functies mogelijk, en het werkt samen met de andere delen van de speler om een ​​soepelere DJ-ervaring te creëren. U zult bijvoorbeeld merken dat tracks en Hot Cues sneller dan ooit worden geladen dankzij de mogelijkheden van de MPU- en Gigabit Ethernet-verbinding. De CDJ-3000 is ook een rekordbox Hardware Unlock-apparaat. Dus om de Prestatiemodus te gebruiken, hoeft u alleen maar bij te werken naar de nieuwste versie van de software, zelfs als u het gratis abonnement gebruikt.

Je stort je hart in je DJ-sets, dus al je harde werk en creativiteit verdient het om door je publiek te worden gevoeld. Het publiek zal je tracks en elke nuance van je optreden tot in detail horen dankzij het gloednieuwe audio-ontwerp in de CDJ-3000.

Je hoort niet alleen de verbeteringen in de CDJ-3000, je zult ze ook zien. Op het 9 inch touchscreen, dat groter is en een hogere resolutie heeft dan op de CDJ-2000NXS2, kies je de informatie die je haarscherpe details wilt zien. We hebben de intuïtieve gebruikersinterface behouden, zodat u zich thuis voelt, maar we hebben handige nieuwe bedieningselementen zoals snelkoppelingen toegevoegd om het gemakkelijker te maken om tussen verschillende categorieën in uw muziekcollectie te schakelen. Nieuwe functies zoals Touch Preview maken moeiteloze en snelle trackkeuze mogelijk, en met tal van andere nieuwe functies, waaronder Touch Cue, Stacked Waveform en 3Band Waveform, weet je altijd waar de perfecte mixpunten zijn op de cued track en de een die momenteel speelt.

Wil je laten zien wat je kunt en on the fly nieuwe muziek maken? Speel op de verbeterde lay-out van de CDJ-3000 alsof u een muziekinstrument gebruikt. Acht Hot Cue-knoppen - twee keer zoveel als de CDJ-2000NXS2 - zijn van links naar rechts onder het golfvormdisplay geplaatst voor meer intuïtieve triggering. Bedien Beat Jump via de nieuwe hardwareknoppen en druk op Key Sync om harmonisch te mixen. Je kunt ook een breder scala aan loops creëren met de nieuwe 8-Beat Loop-knop die naast de klassieke 4-Beat-besturing komt.

Gevoel is zo belangrijk tijdens het dj'en - of je nu een kleine aanpassing aan de toonhoogte van een nummer aanbrengt of de meest ingewikkelde scratch-techniek uitvoert. We hebben het jogwiel voor de CDJ-3000 opnieuw ontworpen om de soepelste actie te creëren op elke multispeler die we ooit hebben gemaakt. De aanraakvertraging is ook beter dan ooit, en je kunt het lcd-scherm in het midden van de jog gebruiken om de positie van de afspeelkop en het artwork van het referentiealbum in de gaten te houden. Lees hieronder alles en meer.

De CDJ-3000-W en DJM-900NXS2-W zijn exclusieve versies van onze nieuwe vlaggenschip multispeler, de CDJ-3000 en de DJM-900NXS2 DJ-mixer. Hun schitterende witte afwerking is perfect voor locaties zoals restaurants en bars, en elke unit is voorzien van een kenmerkende plaat met een uniek serienummer.

CDJ-3000 specifications
Playable media SD memory card
USB device
PC/Mac
iPhone
Playable files WAV, AIFF, FLAC, Apple Lossless (Sampling rate: 44.1/48/88.2/96 kHz, Bit depth: 16/24 bit)
MP3 (Sampling rate: 44.1/48 kHz, Bit depth: 16 bit)
AAC (Sampling rate: 44.1/48 kHz, Bit depth: 16 bit)
USB storage support FAT16
FAT32
HFS+
Software rekordbox
Frequency Response 4 Hz to 40 kHz
S/N Ratio 115 dB or more
Total Harmonic Distortion 0.0018% or less
Audio output voltage 2.0 Vrms
Audio output terminal Audio Out (RCA) x 1
Digital Out (Coaxial) x 1
USB ports USB (Type A) x 1
USB (Type B) x 1
Other ports LAN (1000Base-T) x 1
Audio output voltage 2.0 Vrms
Power requirements AC 100-240 V 50/60 Hz
Power consumption 40 W
Maximum Dimensions
(W x D x H) 329 x 453 x 118 mm
12.95" x 17.83" x 4.65"
Weight 5.5 kg / 12.1 lb
Accessories Power cord (V-lock*1)
Digital audio cable
Analog audio cable
LAN cable
Quick Start Guide
Precautions for Use
Visit the rekordbox website for its specifications: rekordbox.com/
*1 Not available in some regions.
*2 To use the CDJ-3000 with your iPhone, you'll need a Lightning to USB3 Camera Adapter, available separately.

* Disclaimer: Specifications and price are subject to change.