Focusrite Scarlett OCTOPre 8x pre-amps mic/line + ADAT

Scarlett OCTOpre
8x i/o + ADAT
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

De Focusrite Scarlett OctoPre geeft je Acht Extra ingangen zowel voor Mic als Line en is de ideale manier om uw Scarlett - of een andere interface - uit te breiden met een ADAT-ingang.

Scarlett OctoPre beschikt over Acht Scarlett-microfooningangen maar ook 8 gebalanceerde lijningangen die allemaal door de Focusrite 24-bits precisieconversie lopen, maar dan wel met een Resolutie tot 192 kHz met een Dynamisch bereik van 109 dB.

Scarlett OctoPre Instrument-ingangen
DUBBELE INSTRUMENTINGANGEN OP HET VOORPANEEL
Twee instrumentingangen met een hoge headroom zijn geschikt voor gitaarpickups met een hoge output en bevinden zich op het voorpaneel voor gemakkelijke toegang.

Scarlett OctoPre Headroom
VEEL HOOFDKAMER. PADS VOOR DE MEEST EXTREME INGANGEN
Met high-headroom inputs en een pad op elk kanaal, is Scarlett OctoPre ideaal voor het volgen van drums, gitaren, keyboards, zang en meer.

Scarlett OctoPre-uitgangen
UITGANGEN VOOR LIVE OF STANDALONE GEBRUIK
Acht gebalanceerde lijnuitgangen, rechtstreeks afkomstig van de ingangen, zorgen ervoor dat Scarlett OctoPre in een livesituatie kan worden gebruikt terwijl de opname wordt vastgelegd via de digitale ADAT-uitgang.

GENIET VAN DRIE JAAR GARANTIE
Waar ter wereld u zich ook bevindt, u kunt vertrouwen op onze driejarige garantie als Focusrite-hardware moet worden gerepareerd of vervangen vanwege een fabricagefout.

Scarlett OctoPre Wat zit er in de doos
- Scarlett OctoPre
- Stroomkabel
- Focusrite Red Plug-in Suite: nauwkeurig Software-modelleert onze klassieke Red 2 equalizer en Red 3 Compressor