LED KLS Laser Bar Next FX-Lichtset RGB + UV + Paddo+ Strobo

EurolIte
Ste-51741094
RGB + LASER + UV + Paddo + Strobo
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

LED Bar met 2x RGBW-Led par, UV-stroboscoop-leds, laser (RG 2M), Quick-DMX en handige transporttas

EuroLite KLS LASER BAR NEXT FX: ÉÉN BAR met VEELZIJDIGE MOGELIJKHEDEN

LED-Bar met LASER (RG 2M), UV-stroboscoop-leds, RGB-PARs, Mushrooms, QuickDMX-fitting en handige transporttas

Compacte lichtsets van Eurolite zijn de praktische verlichtingsoplossing voor solo-entertainers, mobiele DJ's en restaurants en middelgrote podia
Vier felle spots op een bar zorgen voor een goede basisverlichting, terwijl extra effecten voor een feeststemming zorgen.

Naast vier spots heeft de KLS NEXT FX twee paddo ( mushroom) -effecten op de bar geïnstalleerd en de vier UV-leds in de bar zorgen voor het populaire blacklight-effect
Een klasse 2 showlaser RG is ook aan boord en geeft een extra spectaculair SW-Effect met 1000 bewegende rode en groene laserstralen

VIER SPOTS EN BLACK LIGHT
De vier spots die aan de bar hangen zijn elk voorzien van 3 x 3 watt high power leds. Hun kleurenmix is ​​gebaseerd op rood, groen, blauw en warm wit. Er zijn ook 4 UV-LED's ingebed in de balk, die het populaire blacklight-effect creëren.

2 COLOR LASER
Bovenop de bar, naast de twee paddenstoeleffecten, bevindt zich een showlaser van klasse 2. Deze hoeft niet geregistreerd te worden en je hoeft ook geen laser safety officer te zijn om hem te gebruiken. De laser creëert een groot aantal rode en groene stippen die in de ruimte bewegen.

CONTROLE EN AANPASSING
Er zijn veel opties voor besturing: Aan de bar zelf kunnen verschillende programma's voor de afzonderlijke effecten of voor alle componenten samen worden opgeroepen. Deze werken met een door de gebruiker ingestelde snelheid of muziekgestuurd. Bij de levering hoort ook een IR-afstandsbediening waarmee veel functies kunnen worden bediend. Twee draaipotmeters regelen de gevoeligheid van de microfoon en de helderheid. Daarnaast is de KLS Next FX te bedienen met een optioneel verkrijgbare voetschakelaar. Als u de lichtset via DMX wilt bedienen, kunt u de juiste kiezen uit 6 verschillende DMX-modi.

COMPONENTEN VAN HOGE KWALITEIT
De stroom wordt via P-Con ingevoerd, een extra lange kabel wordt meegeleverd. Er is ook een P-Con-uitgang om de stroom door te lussen en andere systemen te voeden. Naast de 3-polige XLR-aansluitingen voor het DMX-signaal is er een USB-interface voor het USB Quick DMX-systeem van Eurolite. Hiermee kan de bar snel en eenvoudig worden omgezet naar radio DMX.

De KLS NEXT FX heeft een tv-aansluiting voor montage op een statief. Met twee lange montagebeugels kan de balk als alternatief worden gemonteerd op een traverse of voor permanente montage aan het plafond.