PSSO WISE Dynamische Draadloze Microfoon UHF 518-548 MHz

PSSO
Ste-13063392
4026397683103
Dynamic 518-548 MHz
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

PSSO WISE Dynamische draadloze microfoon 518-548 MHz is een professionele dynamische handmicrofoon met UHF PLL multi-frequentie zender-technologie  met een Cardioïde Richt-karakteristiek en is toepasbaar op de ontvangers WISE ONE en WISE TWO van PSSO

WISE DYNAMIC  UHF 518-548 MHz

De PSSO Hoogwaardige componenten en goed doordachte functies zorgen voor de beste prestaties en hoge betrouwbaarheid en de robuuste, ergonomische aluminium behuizing  maakt de WISE geschikt voor On-Tour klussen

WISE van PSSO is een professioneel draadloos microfoonsysteem met echte diversiteit voor podiumgebruik. Goed doordachte functies zoals het 2,4 GHz i-Sync-besturingskanaal met externe toegang tot de zenders en LCD-kleurenschermen met hoge resolutie maken het werken met het systeem gemakkelijk.

De draadloze microfoons kunnen vanaf de FOH worden ingesteld en bediend zonder dat de technicus ze hoeft op te nemen. LED-kleurcodes aan de onderkant van de micros zorgen voor een beter overzicht. Er kunnen maximaal 26 kanalen tegelijkertijd worden gebruikt. Bij de ontwikkeling van het nieuwe draadloze microfoonsysteem is veel nadruk gelegd op gebruiksvriendelijkheid - zowel de zangers en presentatoren als de technici van de FOH moeten immers ontspannen kunnen werken.

Hoogwaardige componenten zorgen voor de beste prestaties en hoge betrouwbaarheid. Met de handmicrofoon uit de serie wissel je tussen een dynamische en een condensatorcapsule.

De 2,4 GHz i-Sync maakt gemakkelijke synchronisatie en monitoring met de ontvanger in realtime mogelijk (via aparte antenne)

De 2,4 GHz i-Sync

De WISE ONE heeft een SW-LCD-scherm met hoge resolutie en de gebruikersnaam en De weergavekleur kunnen worden aangepast naar wens zodat identificatie van wie nou welke microfonzender heefteen flink stuk makkelijker word gemakkelijker

Het RF-uitgangsvermogen schakelbaar 10mW / 30mW / 50 mW en heef een bereik met een zichtlijn tot 60 meter
Het interne versterkingniveau van de microfoon is eveneens aanpasbaar en het wisselen tussen een Dynamische en een Condensator -Capsule is snel mogelijk.
Een vergrendelingsfunctie voorkomt onbedoelde wijzigingen in instellingen en maakt de PSSO WISE Zendermicrofoon Stagehand Proof ;-)

Word door StrangeWay geleverd inclusief Microfoonhouder

Typ: Handsender Mikrofon
Spannungsversorgung: 3 V DC
Kapseltyp: Dynamisch
Richtcharakteristik: Niere
Batterie: 2 x Mignon (AA) (nicht im Lieferumfang)
Frequenzbereich: 50 - 18000 Hz
Frequenzband: UHF
Frequenzwahl: Frequenzen schaltbar
Modulation: FM
RF-Ausgangsleistung: 10 mW; 30 mW; 50 mW
Reichweite: 60 m bei Sichtweite
Schalter: Mute-Schalter; Ein/Aus-Schalter
Material: Aluminium
Maße: Länge: 25,5 cm
Durchmesser: Ø 5 cm
Gewicht: 0,40 kg
frequenzbereich: 518-548 MHz, 638-668 MHz, 823-832 MHz en 863-865 MHz

Heeft een bereik met een zichtlijn tot 60 meterGerelateerde Producten