Behringer WASP Deluxe Analog Hybrid Synthesizer

Behringer
ASp-WASP
653341344434
Analog Hybrid Synth
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-2 dagen *
Bestel
  • Beschrijving

StrangeWay introduceert een ultra-betaalbaar en trouwe eerbetoon aan de iconische WASP DELUXE die in de jaren zeventig ontstond als de eerste echt draagbare analoge synthesizer

Back to the Future met de Behringer WASP Deluxe Analog Hybrid Synthesizer

In 1978 werd een unieke en eigenzinnige kleine synthesizer geboren. De Wasp, zoals het werd genoemd, was een monofoon toetsenbord met twee octaven dat aanslaggevoelige toetsen gebruikte. Het was toen een nieuw idee, maar was meestal onbetrouwbaar en moeilijk te bespelen. Een uiterst betaalbare eerbetoon aan die iconische synthesizer, met alle kenmerken van het origineel en nog wat, de Behringer WASP DELUXE laat je vrijwel elk denkbaar geluid oproepen met ongelooflijke finesse en gemak. Zuiver analoog signaalpad gebaseerd op authentieke VCF- en VCA-ontwerpen in combinatie met een flexibele 6-vormige golfvorm LFO inclusief ruis en S&H met frequentie- en toonhoogtemodulatiecontrole.

Behringer  Introduceert nu een ultra-betaalbaar en trouwe eerbetoon aan de iconische
WASP DELUXE die in de jaren zeventig ontstond als de eerste echt draagbare analoge synthesizer, en hoewel deze snel werd overgenomen door veel gerenommeerde muziekartiesten, waaronder Jan Hammer, Chick Corea, Rick Wakeman, Jean-Michel Jarre, Isao Tomita en Keith Emerson om er maar een paar te noemen, was het een beetje temperamentvol apparaattje en tiendertijd erg duur.

Trouw aan het origineel
Er is veel zorg besteed aan het ontwerp van de WASP DELUXE, inclusief het originele "Wasp Deluxe" -circuit. Dit is wat het zijn ultraflexibele geluidsvormende vermogen geeft, dat alles omvat, van super-vette bas- en leadtonen, verbluffende effecten tot de buitenaardse geluiden van je verbeelding. Het hebben van je eigen WASP DELUXE is als het hebben van je eigen persoonlijke tijdmachine, waarmee je vrijuit het verleden kunt omarmen en de toekomst een nieuw muzikale vorm kunt geven!

Grote, vette klanken/tonen
De geïnspireerde synthesizertracks uit de jaren 70 en 80 zijn voor altijd geëtst in de annalen van progressieve rock-, wave- en synthpopmuziek, waardoor ze echt klassiek zijn in elke betekenis van het woord. Met het pure analoge signaalpad van WASP DELUXE, gebaseerd op authentieke VCF- en VCA-ontwerpen, kun je al die magie opnieuw creëren - of ongelooflijk vette en originele geluiden ontwerpen die je een legende op zich zullen maken!

Kenmerken:
Authentieke reproductie van het originele "Wasp Deluxe"-circuit met op elkaar afgestemde transistors en JFET's
Digitale dual-oscillator met zaagtand en puls-golfvormen, instelbare pulsbreedte en ruis
Analoge Multimode-Filter met resonantie en selecteerbare karakteristiek: low-pass, high-pas, band-pass en notch
LFO met 6 golfvormen voor Pitch- en Filtermodulation
Kan worden gebruikt als een volledige Eurorack-synthesizerstem (breedte: 70 TE)
2 analoge envelopes voor VCF en VCA
3,5 mm audio-input voor klankbewerking van externe bronnen
Poly-Chain-functie voor het aansluiten van maximaal 16 apparaten
3,5 mm jack output voor oscillator 1 & 2
Main Out via 3,5 mm jack en 2x 6,3 mm jacks (high- en low-niveau)
Regelbare 3,5 mm koptelefoonuitgang
MIDI In/Thru en USB MIDI

De Wasp Deluxe  Syntesizer is duidelijk van deze tijd want aan de achterzijde zit MIDI In en MIDI Out/Thru  alsook een USB-MIDI connector.  Qua bediening is het bijna net de oude vertrouwde  Wasp Monofone Analoge SynthesizerTB-303 met als extra dat je met encoders de distortion kunt bijstellen!  Mooi Knorbakkie !!