Behringer VOCODER VC340 Analog Vocal & String Synthesizer

Behringer
ASp=-VoicodderVC340
4033653031370.
VoCoder 80-ties
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:2-3 dagen *
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Behringer VOCODER VC340 Analog Vocoder is een authentieke analoge vocoder synthesizer keyboard voor menselijke stem en strijkersensemblegeluiden uit de jaren '80

Dankzij 37 semi-gewogen toetsen van volledige grootte met aanslaggevoeligheid en een authentiek analoog signaalpad, wordt de VOCODER VC340 zeker een van je favoriete keyboards. Of je het nu gebruikt om dat ontzagwekkende pratende synthesizergeluid te leveren waar miljoenen opnames van zijn verkocht, of gewoon vanwege zijn echt vette snaargedeelte en meerstemmige koorblokken, het bezit van de VOCODER VC340 is alsof je je eigen persoonlijke tijdmachine hebt, waarmee je om het verleden te omarmen - of een stempel te drukken op de toekomst!

Vocoder kenmerken
Analoge vocoder en string ensemble
Toetsenbord met 37 semi-verzwaarde en aanraakgevoelige toetsen
'Human Voice' (mannelijke en vrouwelijke) en 'Strings'-secties mixbaar voor klassieke strijkers- en koorklanken
Analoge vocoder met toonregeling
BBD-chorus voor ensemble-effecten
Vibrato LFO
Pitch-shift fader
Metalen behuizing met houten zijkanten

Verbindingen:
Stereo / mono audio-uitgang: 6,3 mm jack
Koptelefoonuitgang: aansluiting van 6,3 mm
Microfooningang: XLR / 6.3mm jack
Externe audio-ingang: jack van 6,3 mm
Hold en pitch invoer voor vocoder: 6.3 mm jack
MIDI In / Out / Thru
USB-B-poort

Hoewel oorspronkelijk gepatenteerd door Bell Labs-ingenieur Homer Dudley in 1939, maakte de vocoder pas deel uit van het moderne muzikale lexicon in de jaren zeventig. Het is sindsdien gebruikt door artiesten Wendy Carlos, Phil Collins, Jean Michel Jarre, Mike Oldfield, Kraftwerk, Stevie Wonder, Michael Jackson, Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Daft Punk, Isao Tomito en Emerson, Lake en Palmer, er enkele noemen. De vocoder is ook een uniek hoofdbestanddeel geworden van grote films en videogames vanwege zijn vermogen om robotstemmen, speciale audio-effecten en nog veel meer te creëren.

Er is grote zorg besteed aan de engineering van de VOCODER VC340, inclusief de waarheidsgetrouwe originele analoge schakelingen, die het voor u buitengewoon gemakkelijk maken om de klassieke vocodergeluiden na te bootsen die een enorme impact hadden op synth-gebaseerde rock. Deze zeer gerichte aandacht voor detail geeft de VOCODER VC340 zijn ultraflexibele geluidsvormende mogelijkheid, die alles omvat, van super dikke stem en strijkersensembles tot verbluffende effecten - en helemaal naar de buitenaardse geluiden van je verbeelding.

Koor met meerdere fasen
Niets maakt het geluid van een vocaal koor of strijkersgedeelte zo vetter dan een echt geweldig refrein! Daarom is de chorus van de VOCODER VC340 voorzien van authentieke analoge BBD-technologie (Bucket Brigade Delay), die het signaal over meerdere verwerkingsfasen verspreidt voor de ideale hoeveelheid weelderige verdikking.

Bediening en connectiviteit
We kunnen het gewoon niet helpen - net als u zijn we ook versnellingspook. Voor degenen die de cijfers willen, heeft de VOCODER VC340 32 knoppen, faders en schakelaars, allemaal ingedeeld in een zeer intuïtief formaat dat het plezier terugbrengt in je muziekcreatie. Input en output aansluitingen zijn onder meer: ​​Mic In; Telefoons; Exteral Synth In; Controle (Vocoder Hold & Pitch pedaalingangen); Audio-uitgang (mono en stereo met niveauschakelaar met 3 standen); en MIDI (I / O en Thru) via USB / MIDI DIN.

Laat uw verbeelding de vrije loop
Als het erom gaat niet alleen enveloppen te duwen, maar ze ook te maken, geeft de VOCODER VC340 uw verbeelding een stem - en het is zo zeer betaalbaar. Als moderne prestaties om dat klassieke analoge geluid vragen, dan is dat de Behringer VOCODER VC340!
Bezoek uw dealer om de verbluffende VOCODER VC340 te ervaren, of koop de uwe vandaag nog online. MUZIEK voelde nog nooit zo goed!

Aantal Toetsens 37
Aanraakgevoelig Ja
Zones splitsen Ja
Sound Engine Analoog
USB-poort Ja
Effecten Chorus
Aantal analoge uitgangen 2
Afmetingen (H x B x D): 103 x 649 x 257 mm
Gewicht: 6,6 kg