Behringer MonoPoly P0E3H 4-voices Analog Synthesizer

Behringer
ASp-MonoPoly
na
4-Voice POLY
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Behringer MonoPoly P0E3H 4-voices Analog Synthesizer
 is een 4-stemmige  analoge polyfone synthesizer met 37 full-size toetsen, 4 VCO's, VCF, 2 LFO's, 2 enveloppen, synchronisatie en kruismodulatie en arpeggiator

De jaren tachtig waren een geweldig decennium voor elektronische muziek. Artiesten als Vince Clarke en bands als Depeche Mode hebben met veel succes synthesizers gebruikt en hits gemaakt als Just Can't Get Enough en People are People. Welke synthesizer hadden ze kunnen gebruiken, vraag je je misschien af? Het was niemand minder dan de MonoPoly-synth, die slechts 3 jaar verkrijgbaar was voordat hij uit de schappen werd gehaald en een echt collectorsitem is geworden. Vandaag brengen we deze schoonheid naar de 21e eeuw met de Behringer MONOPOLY. Dit is een uiterst betaalbare en nog meer veelzijdige eerbetoon aan het origineel. Roep vrijwel elk denkbaar geluid op met ongelooflijke finesse en gemak. Het zuivere analoge signaalpad is gebaseerd op de authentieke MonoPoly-schakelingen en op VCO-, VCF- en VCA-ontwerpen uit de jaren 80. Loop in de schoenen van legendes of creëer je eigen tijdloze klassiekers met de MONOPOLY.

Er is grote zorg besteed aan het ontwerpen van de MONOPOLY, inclusief de waarheidsgetrouwe analoge schakelingen, 4 VCO's en ongelooflijk flexibele toetsmodi voor monofone, duofone en 4-stemmige polyfone speelstijlen. Deze zeer gefocuste aandacht voor detail  en trouw aan het origineel geeft de MONOPOLY zijn ultraflexibele klankvormende mogelijkheid en stelt u in staat om tonen te creëren die doen denken aan klassieke elektronische muziek. Het geeft je de mogelijkheid om een ​​heleboel geweldige tonen te dekken, van super-vette bassen, smakelijke leads - helemaal tot een volledige dromerige sfeer uit de verre uithoeken van je verbeelding.

De synthesizertracks die in de jaren '80 zijn vastgelegd in progressieve rock, wave en synthpop, zijn klassiekers geworden en hebben vele andere artiesten geïnspireerd. Met MONOPOLY kun je al die magie opnieuw creëren - of een aantal ongelooflijke en originele geluiden en grote, vette tonen ontwerpen die jou een legende op zich zullen maken!

Net als zijn voorganger wordt de tijdloze klassieker MONOPOLY geleverd met vier VCO's, elk met vier schakelbare golfvormen zoals driehoek, omgekeerde zaagtand, pulsbreedtemodulatie en pulsbreedte. De octaaf, het niveau en de stemming van elke VCO kunnen afzonderlijk worden aangepast met hun respectievelijke knoppen. Door de VCO's in de PWM-modus te zetten, kun je het signaal weer naar een van de twee analoge LFO's leiden met vier selecteerbare golfvormen en instelbare frequentie voor wat meer geavanceerde geluidscreatie. Meng de VCO's met verschillende waveshapes samen en voeg een beetje cross-modulatie toe om een ​​aantal doordringende leads en gigantische basnoten te krijgen die je publiek helemaal kippenvel zullen bezorgen.

De MONOPOLY bevat een VCF en VCA, elk met zijn eigen ADSR waarmee u de vorm van de envelop kunt aanpassen om noten te creëren die kort en percussief of lang en sfeervol zijn. Je kunt zelfs een beetje witte ruis toevoegen door de Noise-knop hoger te draaien. Dit geeft je golfvormen een enorme boost en geeft je volledige controle over je geluiden, zodat je je klank op elke gewenste manier kunt vormen. Beweeg de Cutoff-knop op de VCF van links naar rechts terwijl je de resonantie precies op de juiste hoeveelheid instelt en luister terwijl je noot transformeert van een laag gerommel naar een zinderend crescendo dat perfect is om de juiste sfeer te creëren of een meesterwerk boetseren in je volgende cyberpunk-epos.

Met de Key Assign Mode-sectie kunt u selecteren hoe de MONOPOLY werkt, of het nu in Unison-modus is, die alle vier VCO's tegelijk speelt wanneer een toets wordt ingedrukt, Polyphonic-modus of Unison / Share-modus die de VCO's deelt op basis van het aantal noten gespeeld. Er is ook een Chord Memory-modus voor het creëren van complexe harmonieën met een enkele toetsaanslag. Begin in Poly-modus, druk op de hold-knop, speel je akkoord en druk op de Chord Memory-knop. Nu kun je dat akkoord met een enkele toets spelen. Combineer al deze modi in je volgende productie en je bent op weg naar een werkelijk geweldig nummer dat het publiek echt in beweging zal brengen.

De MONOPOLY heeft 37 semi-gewogen toetsen met snelheidsfunctionaliteit. De toonhoogte kan worden verhoogd of verlaagd met het Bend-wiel, terwijl de modulatiediepte wordt geregeld met het MG1-wiel. U kunt zelfs selecteren wat elk wiel wijzigt, evenals de intensiteit ervan in het gedeelte Wiel.

Bediening en connectiviteit
We kunnen onszelf gewoon niet helpen - net als u zijn we ook versnellingskoppen. Voor degenen die de cijfers willen, heeft de MONOPOLY 62 knoppen en knoppen, allemaal ingedeeld op een kantelbaar frontpaneel in een zeer intuïtief formaat dat het plezier terugbrengt in je muziekcreatie. De MONOPOLY bevat ook meerdere in- en uitgangen voor het regelen van filter cutoff, oscillator pitch en CV / Gate, evenals MIDI.

Laat uw verbeelding de vrije loop
Als het gaat om het opnieuw creëren van de klassieke klanken van een tijdperk als de jaren 80, met een paar moderne functies, gaat er niets boven de Behringer MONOPOLY, draagbaar en dus zeer betaalbaar.

Bezoek je dealer om de geweldige MONOPOLY te ervaren of koop de jouwe vandaag nog online!

Four-Voice Analog Synthesizer
37 Velocity-sensitive full-size keys
4 Oscillators, each with triangle, sawtooth and pulse waveforms (including pulse width modulation), octave selector switch, controls for fine tuning and volume
Oscillators can be played in unison (with chord memory) and polyphonically
Oscillator synchronisation and cross modulation with adjustable intensity
Noise generator
Low-pass filter with resonance and adjustable keyboard tracking
2 ADSR envelopes for VCF & VCA
LFO 1 with 4 waveforms (triangle, square, rising and falling sawtooth) and adjustable intensity via modulation wheel
LFO 2 with triangular waveform for pulse width modulation
Arpeggiator
Pitch and modulation wheel
Adjustable control panel
Dimensions (W x D x H): 648 x 361 x 90 mm
Weight: 10.3 kg
Includes external power supply unit (12 V DC)
Number Of Keys 37
Touch-Sensitive Yes
Modulation Wheel Yes
Number of simultaneous Voices 4
Sound Engine Analogue
MIDI interface In, Out, Thru
USB-port Yes
Arpeggiator Yes
Number of Analog Outputs 1
Line output: 6.3 mm mono jack
Headphone output: 6.3 mm stereo jack
CV and trigger inputs / outputs: 6.3 mm mono jack
CV inputs for VCO FM and VCF cutoff modulation: 6.3 mm mono jack
Foot switch input for portamento: 6.3 mm mono jack
Arpeggiator sync input: 6.3 mm mono jack
MIDI In / Out / Thru
USB-B port