SpeedLight KIT 2Box Digital Drums

2Box
Hyp-SLKit
Complete Set E-drums
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:2-3 dagen *
Bestel
  • Beschrijving

De 2BOX Speedlight E; ectronic drumkit bestaat uit de technisch geavanceerde DI3-module samen met drie toms, snare, hi-hat en alle Standaards en natuurlijk alle kabels

De Speedlight-kit is robuust en solide. De speeloppervlakken zijn zeer realistisch en mogelijk uw eerste of tweede elektronische kit expressief buiten de mogelijkheden van elke andere drumfabrikant, vooral wanneer deze is gekoppeld aan de DrumIt3-module.

Het belangrijkste onderdeel van elke elektronische drumkit is de geluidsbron. Het is het hart en de ziel van elke kit. Je kunt een opstelling hebben met veel pads, cimbalen, toeters en bellen en het ziet er allemaal erg indrukwekkend uit. Maar! En het is een heel belangrijke maar! Tenzij de geluidsmodule geavanceerde technologie kan leveren, met een ongeëvenaard geluid, zal de hele ervaring zeer teleurstellend zijn. Met de Speedlight-kit krijgt u misschien wel een van de beste edrum-modules die ooit zijn ontworpen. Vergelijk eenvoudigweg de specificaties van de Di3-module met elke andere module die momenteel op de markt is en u zult snel zien dat er maar heel weinig concurrenten zijn.

De oorspronkelijke droom en het concept toen 2Box in 2006 werd gecreëerd, was om elektronische drummers en akoestische drummers een werkelijk baanbrekende geluidservaring te bieden. Met de veelgeprezen originele DrumIt 5 elektronische drumkit werd dit doel bereikt. Nooit eerder had een ekit het geluid en de expressiviteit van een elektronisch drumstel mogelijk gemaakt zonder de brute kracht en technologie die in de nieuwe 2Box-producten was ingebouwd. Nu wil 2Box deze ervaring opnieuw creëren voor een hele nieuwe generatie met onze nieuwe Speedlight-kit!

Kenmerken SLkit

1 * 13 inch hi-hatpad met standaard.
1 * 12 inch crashbekken met choke
1 * 14 inch ride-bekken met bel-, boog-, rand- en choke-detectie
1 * 10 inch snare met rand. Gaaskop en rubberen rand
3 * 8 inch Toms met rand. Gaaskop en rubberen rand
1 * Kick Drum
1 * houder voor module compatibel met DI3 of DI5Mk2
Rackstandaard met houders voor alle pads en cimbalen.
Set van 8 ¼ ”stereo jack kabels tussen module en pads / bekkens inclusief klittenband
Het vloeroppervlak dat nodig is om de kit op te zetten is: 1,2 mx 0,70 m, plus wat extra ruimte voor uw drumkruk

Open geluidsarchitectuur
Wat betekent dit? Het is nu mogelijk om elk geluid te nemen, het in onze editor in te voeren (die gratis is voor 2Box-bezitters) om dat geluid naar ons geluidsformaat te converteren en het vervolgens via de USB-aansluiting naar onze module te downloaden. Dit is niet zomaar een one shot sample! Uw geluid kan bestaan ​​uit vele talrijke sample-lagen met variërende en verschillende snelheden, waardoor de geleidelijke veranderingen tussen zwakke en harde slagen mogelijk zijn die worden ervaren met een akoestische drumkit. Dit is echt een baanbrekende functie die momenteel bij geen enkel ander merk wordt gevonden.

Universele triggerinterface
Wat betekent dit? Welnu, voor het eerst is het mogelijk om elke pad / cimbaal-combinatie van een andere fabrikant te gebruiken met onze DrumIt-geluidsmodules. De DrumIt 3 voldoet aan alle populaire grote drumpads, cimbalen en hi-hats.

Speel de geluiden van beroemde drummers
Wat betekent dit? De DrumIt3 is vooraf geladen met geluiden van Randy Black, Marco Minneman en de werkelijk unieke Simon Phillips en nog veel meer. En alsof dat nog niet genoeg is als 2Box-eigenaar, bent u van harte welkom om de 2Box-website te bezoeken en gratis geluiden te downloaden uit onze uitgebreide bibliotheek 2box-drums.com

Gebruik andere geluidsbronnen - Uw geluidsmogelijkheden zijn eindeloos
Met software van derden kunt u geluiden uit beroemde drumgeluidenbibliotheken converteren en afspelen van die geluiden in je DrumIt Three-geluidsmodule in plaats van geluiden via MIDI naar een pc te triggeren. Door de geluiden van de module af te spelen, ervaart u geen vertraging en geen compatibiliteitsproblemen. Als de geluiden in de module worden geladen, is het speelgevoel superieur met ultralage latentie en een groot dynamisch bereik..