Omnitronic DJP-900NET Stereo-versterker met iNet-radio, DAB+, Bluetooth, 2x 460W/4 ohm

Ste-
internetRadio, DAB+ Bluetooth + Versterker
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Omnitronic  DJP-900NET Stereo-versterker met iNet-radio, DAB+, Bluetooth, Micirofoonaansluiting en RCA(tulp) ingangen.  2x 460W/4 ohm

Ook geschikt voor 100Volt systemen

Complete Installatie oplossing
De gastroscene is arbeidsintensief en vaak stressvol. Café-exploitanten en hun medewerkers zijn druk bezig met het afwisselen tussen keuken, gast en kassa, eten en drinken zonder ongelukken naar de tafels brengen en ook vriendelijke praatjes houden. Wat je zeker niet nodig hebt, is een ingewikkelde bediening voor je achtergrondgeluidssysteem.

Met de DJP-900NET van Omnitronic is er nu een ongecompliceerde oplossing: het apparaat combineert analoge radio met internetradio inclusief audiospeler en Bluetooth-ontvanger met een zeer efficiënte Klasse D-versterker met 2 x 460 watt vermogen. Het enige dat u hoeft te doen, is luidsprekers en internet aansluiten (via LAN of WLAN) - duizenden radiostations zijn wereldwijd beschikbaar.

Internetradio inclusief versterker voor installatie is een compacte 1He stereo-ontvanger met internetradio, DAB +, Bluetooth en geeft 2x 460 W op 4 ohm aan power uit
De DJP900net kan ook aangesloten worden op een 100V luidsprekerlijn

Past het radioprogramma op DAB+ of Internet  niet, dan kunnen smartphones, tablet of een laptop natuurlijk ook via bluetooth of RCA-kabel worden aangesloten en voor de aankondigingen en oproepen kan ook er een microfoon worden aangesloten.