FocusRite RED 8 Line 58-in 64-out Thunderbolt-3 audio-interface

ALGM-REDLINE8
58-in 64-out Thunderbolt
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

FocusRite RED Line 8  58-in 64-out Thunderbolt 3 audio-interface met twee Red Evolution Mic Pres, analoog lijnniveau, DigiLink, Dante, ADAT & S / PDIF-connectiviteit

De Focusrite Red-reeks is de beste keuze voor professionals die met Pro Tools ™ | werken HD en andere DAW's - zowel op Mac als pc. Met zowel mini-DigiLink- als Thunderbolt 3-verbindingen is het mogelijk om direct te schakelen tussen Pro Tools en andere DAW-applicaties zonder dat je je audio-instellingen opnieuw hoeft te configureren. Verander eenvoudig de host-modus in RedNet Control-software of met behulp van het Red 8Line-frontpaneel om DAW's in seconden te wijzigen. Dankzij deze mogelijkheid om snel tussen productieomgevingen te schakelen, verliest u nooit dat moment van inspiratie en laat u uw klanten nooit wachten.

De Nieuw ontwikkelde Red 8Line is een Thunderbolt ™ 3 audio-interface met 58 ingangen en 64 uitgangen met twee Red Evolution microfoon-pres, onafhankelijke L / R-monitoruitgangen, acht gebalanceerde lijningangen en uitgangen op DB25-connectoren; 32 kanalen van Dante® I / O; 16-kanaals ADAT input en output (op 48 kHz), en stereo S / PDIF input en output. Net als bij andere Red-interfaces, heeft het professionele 24-bit / 192 kHz A-D- en D-A-conversie voor compromisloze opname en audioweergave. Met 119dB dynamisch bereik A-D en 121dB dynamisch bereik D-A (A-gewogen), zijn de converters vakkundig geselecteerd en gekalibreerd door Focusrite om de beste balans te bieden tussen geluidskwaliteit, dynamisch bereik en conversielatentie.

Dankzij de ingebouwde Dante-connectiviteit kan Red 8Line communiceren met industriestandaard Audio-over-IP-apparatuur van honderden fabrikanten. Dante maakt het gemakkelijk om uw systeem uit te breiden, nieuwe manieren van werken te omarmen en snelle systeemuitbreiding te ontdekken met behulp van Focusrite RedNet-interfaces of apparaten van derden zoals Neve, Yamaha en DiGiCo. Red 8Line heeft een ingebouwde monitorbediening voor mono-, stereo- en meerkanaals monitoringomgevingen tot 7.1.2. Compatibiliteit met de nieuwe Focusrite RedNet R1 desktop-afstandsbediening zorgt voor nog meer flexibiliteit en aangepaste presets voor meeslepende monitoringomgevingen, waaronder Dolby Atmos®.

Red 8Line is voorzien van de nieuwste implementatie van Thunderbolt 3, met Focusrite's sessie-bewezen, ultra-lage latentie, rotsvaste Thunderbolt-stuurprogramma's. Deze snelheid biedt de flexibiliteit om DAW-plug-ins in realtime te gebruiken, zodat u de verwerkingskracht van uw DAW kunt gebruiken om via plug-ins te volgen en virtuele instrumenten op te nemen. Met standaard twee Thunderbolt 3-poorten is het ook mogelijk om Thunderbolt-apparaten in serie te schakelen, zoals plug-in-accelerators van derden, harde schijven, externe 4K-beeldschermen, verwerkingseenheden en Thunderbolt-hubs.

Specificatie:

RONT PANEL CONNECTIVITY
Instrument Inputs: 2 x 1/4" TS jack

REAR PANEL CONNECTIVITY: Up to 58 In and 64 Out

2 x Thunderbolt 3 Ports (Primary Port 1 and Primary Port 2)

PRO TOOLS|HD: Up to 58 In and 64 Out (32 In and 32 Out per connection)

Primary Port: 2 x Mini DigiLink

MIC INPUTS: 2 x Female XLR

LINE LEVEL : 8 In and 8 Out

Input: 2 x DB25 connectors (AES59)

Output:L 2 x DB25 connectors (AES59)

DANTE: Up to 32 In and 32 Out

ADAT: Up to 16 In and 16 Out

Input: 2 x TOSLINK connector

Output: 2 x TOSLINK connector

Channel Assignments @ 44.1 KHz, 48 KHz

Port 1 = Channels 1 - 8 , Port 2 = Channels 9 - 16

Channel Assignments @ 88.2 KHz, 96 KHz: SMUXI

Port 1 = Channels 1 - 4, Port 2 = Channels 5 - 8

Channel Assignments @ 176.4 KHz, 192 KHz

SMUXII: Port 1 = Channels 1 - 2 , Port 2 = Channels 3 - 4

S/PDIF: 2 In and 2 Out (Optical up to 96kHz)

Input: 1 x RCA phono socket (1 x TOSLINK up to 96kHz)

Output: 1 x RCA phono socket (1 x TOSLINK up to 96kHz)

Loop Sync Input: 1 x BNC 75Ω port

Loop Sync Output: 1 x BNC 75Ω port

Word Clock Input: 1 x BNC 75Ω port

Word Clock Output: 1 x BNC 75Ω port

Input And Output: 2 x Ethernet standard RJ45 connectors (Compatible with Cat 5e and above)


FRONT PANEL INDICATORS: 3 x Screens (menus and metering)

Control Functions: 2 x Encoders (menu navigation, channel functions (Gain, +48V, Phase, HPF, Air and Mic/Line/Inst) monitor and headphone outputs (Level, Mute and Dim)). 4 x Switches (control over menus & metering)

POWER PSU: 1 x Internal, 100-240V, 50/60Hz, consumption 120W IEC

Operates at an ambient temperature of up to 40 degrees Celsius

Dual fan cooling