Studio One 5 PRO

Hyp-Studio One Pro
PRO version
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Opnemen, produceren, mixen, beheersen en uitvoeren, allemaal vanuit één enkele, intuïtieve applicatie, dat kan met STUDIO ONE 5

Waar geluid je ook brengt. Opnemen, produceren, mixen, beheersen en uitvoeren, allemaal vanuit één enkele, intuïtieve applicatie. Ontworpen met gebruiksgemak in de kern, is Studio One® 5 uw creatieve partner van studio tot podium. De startpagina biedt wat je nodig hebt om met je creatieve proces te beginnen, inclusief een dashboard met al je liedjes, projecten en shows, plus een persoonlijk gebruikersprofiel waarmee je aangepaste metadata aan al je creaties kunt toevoegen.

Open de Song-pagina en je vindt alles wat je nodig hebt om op te nemen, te componeren, te bewerken en te mixen met een complete set virtuele instrumenten, effecten, baanbrekende live en statische arrangementstools en een geavanceerde Score View gebaseerd op ons bekroonde Notion notatie applicatie. Stel vervolgens uw meesterwerk samen en beheer het op de projectpagina. Projecten en nummers zijn aan elkaar gekoppeld, dus je weet dat de mix die je beheert altijd up-to-date is.

En als je klaar bent om het podium op te gaan, staat Studio One voor je klaar. Met de geheel nieuwe showpagina kun je virtuele instrumenten, achtergrondtracks en plug-in-effecten toevoegen aan je live instrumenten met een gebruiksvriendelijke setlist waarmee je je uitvoering kunt modelleren en je show elke avond kunt veranderen of je uitvoering in het echt kunt veranderen. tijd. Nieuw in versie 5.2, met live arrangeren kun je direct en gesynchroniseerd naar secties loopen of springen, of je nu een nieuw arrangement test of je tracks live speelt. De standaard voor end-to-end productie, alleen Studio One 5 gaat naadloos met je mee van initiële inspiratie tot volledige productie, eindmix tot gemasterd album, digitale release tot podiumproductie ... en laat je echt grenzeloos creëren.

De originele interface voor slepen en neerzetten.
Studio One was een pionier in de drag-and-drop-workflow die nog steeds een leidend principe is in onze ontwerpfilosofie. Audioloops, virtuele instrumenten, plug-in-effecten en zelfs presets kunnen allemaal naar uw sessie worden gesleept vanuit de innovatieve browser van Studio One. Kopieer FX-ketens van het ene kanaal naar het andere door simpelweg te slepen en neer te zetten. Converteer MIDI naar audio of audio naar MIDI, gewoon door slepen en neerzetten. Met de nieuwe Clip Gain Envelopes kun je optredens oppoetsen of glitches verwijderen door een plug-in aan je effectenketen toe te voegen. Upload en download bestanden van en naar uw PreSonus Sphere Workspaces door ze te slepen en neer te zetten in de browser. Gebruiksgemak staat centraal bij Studio One, dus u werkt sneller dan ooit tevoren.

Werken met complexe orkestbibliotheken betekent het beheren van gecompliceerde articulaties. Studio One 5.2 biedt het volgende niveau in articulatieondersteuning met klankvariaties om u te helpen het meeste uit de complexe virtuele instrumenten en orkestbibliotheken te halen die essentieel zijn voor moderne componisten. Een uitgebreide kaarteditor biedt tools voor het beheren van complexe articulatiekaarten, en u kunt geluidsvariaties naar elke gewenste volgorde slepen en neerzetten of ze in aangepaste mappen plaatsen voor razendsnelle navigatie. Een nieuwe aangepaste dynamische mapping-API biedt auto-mapping met instrumenten van derden van UJAM, Vienna Symphonic Library en meer binnenkort. Geluidsvariaties kunnen worden geactiveerd door sleutelschakelaars, hardwarecontrollers, sneltoetsen, aangepaste macro's of zeer aanpasbare aangepaste lay-outs voor Studio One Remote. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om orkestbibliotheken optimaal te benutten.

Produceer zonder grenzen.
Vergeet moeizame omzetting, knippen, plakken en verplaatsen bij het rangschikken. Met Scratch Pads om arrangementen te testen, een Arranger-track die bewegende secties van nummers net zo gemakkelijk maakt als bewegende delen, en baanbrekende Harmonic Editing - de meest flexibele implementatie ooit - kan geen enkel ander programma het gemak van arrangeren en songwriting benaderen dat Studio One 5 levert. Nieuw in versie 5.2: proef nieuwe ideeën voor arrangementen met een simpele muisklik. Met inspirerende virtuele instrumenten en unieke multi-instrumenten kunt u uw eigen unieke bibliotheek met geluiden creëren. Met Aux Input kun je je hardware-synths, drummachines en groove-boxen gebruiken die gemakkelijk een onderdeel van je productie kunnen worden. Dus stof die TX81Z of Portastudio af en zet ze weer aan het werk. Met nieuwe geluidsvariaties in versie 5.2 kunt u virtuele instrumentbibliotheken met complexe articulaties en sleutelschakelaars gemakkelijk beheren.

Uitvoeren zonder angst.
Studio One 5 neemt je mee van de studio naar het podium of streamt met zijn nieuwe showpagina. Maak een setlist met nummers die u al in Studio One hebt gemaakt, met een mix van live-instrumenten, vooraf opgenomen tracks en virtuele instrumenten. Elk nummer in de Setlist kan zijn eigen unieke instrumentatie hebben. Nummers in uw set kunnen tijdens het spelen herschikt worden door middel van slepen en neerzetten. Nieuw in versie 5.2, met de Arranger Track kun je je uitvoering in realtime wijzigen: secties on-the-fly herhalen, naar een ander part springen, automatisch patches wijzigen, allemaal zonder een tel te missen. Wanneer het showtime is, zet je de schone prestatieweergave aan met Setlist-navigatie en aanpasbare, realtime bedieningselementen voor de parameters die je in realtime wilt aanpassen terwijl je op het podium staat, inclusief niveaus, parameters, patches en zelfs start- en loopsecties. Elke artiest op het podium kan Studio One Remote v1.6 gebruiken om zijn optreden vanaf zijn favoriete mobiele apparaat te bedienen. Uw studiogeluid is groter dan het leven - nu kan uw podiumpersoonlijkheid dat ook zijn.

Om te ontdekken wat Studio One voor u kan betekenen is er een 30-Day-Free-version van Studio One beschikbaar op deze LINK


Master mastering.
Studio One Professional is de enige DAW die nummers en stengels koppelt aan voltooide, gemasterde projecten. Breng mixen of gemixte stelen over naar de projectpagina voor mastering - maar als je iets hoort dat je moet veranderen, spring dan gewoon terug in de song en breng je tweaks aan; de herziene versie wordt met een enkele klik bijgewerkt, zodat u door kunt gaan met masteren zonder eerder werk te verliezen. Gebruik Studio One Native Effects en uw favoriete plug-ins van derden om de uiteindelijke EQ, dynamiek en beeldcontrole te bieden die u nodig hebt om een ​​professioneel geluid te creëren. U vindt ook analysetools, zoals spectrumanalyse, M / S-verwerking, K-System en EBU luidheidsmeting, fasemeter, uitbreidbare niveaumeter en oscilloscoop om visuele bevestiging te geven van wat u hoort, evenals hulp bij conformiteit volgens bestaande uitzend- en duplicatiestandaarden. Pas verwerking toe op individuele tracks of de hele collectie om je meesters naar een hoger niveau te tillen. En als je meesterwerk klaar is, vind je DDP-export, cd-branden en direct uploaden naar Soundcloud en PreSonus Sphere-opties om je gemasterde opnames te delen met je klanten en medewerkers - of om je albums aan de wereld uit te geven.

Om alvast te ontdekken wat Studio One voor u kan betekenen is er een 30-Day-Free-version van Studio One beschikbaar op deze LINK 

QR Code Studio One StrangeWay

Computersysteemvereisten
Studio One® is een moderne, platformonafhankelijke DAW die kan werken als 64-bits applicatie. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Studio One goed werkt op de grootst mogelijke verscheidenheid aan computers, dient u deze specificaties zorgvuldig te lezen om de compatibiliteit met uw systeem te bepalen.

Windows®
Windows 10 (alleen 64-bit)
Intel® Core ™ i3 / AMD A10-processor of beter
Minimaal 4 GB RAM / aanbevolen 8 GB of meer
Internetverbinding (nodig voor installatie, activering en Cloud, Shop en Exchange-integratie)
Monitor met een resolutie van 1366 x 768 (monitor met hoge dpi aanbevolen)
Een multi-touch-geactiveerde monitor is vereist voor aanraakbediening
Inhoud opslag:
40 GB vrije ruimte op de harde schijf (Studio One Professional)
20 GB vrije ruimte op de harde schijf (Studio One Artist)
macOS®
macOS® 10.13 of hoger (alleen 64-bit)
Intel® Core ™ i3 of hoger
Apple M1-processor ondersteund met Rosetta 2
Minimaal 4 GB RAM / aanbevolen 8 GB of meer
Internetverbinding (nodig voor installatie, activering en Cloud, Shop en Exchange-integratie)
Monitor met een resolutie van 1366 x 768 (Retina-display aanbevolen)
Een monitor met multi-touch en TUIO-ondersteuning is vereist voor aanraakbediening
Inhoud opslag:
40 GB vrije ruimte op de harde schijf (Studio One Professional)
20 GB vrije ruimte op de harde schijf (Studio One Artist)
Studio One Remote voor iPad
iPad Pro®, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini met Retina-display, iPad (4e generatie)
iOS 10 of hoger
Studio One Remote voor Android
Android ™ -tablet met Android 6.0 (Marshmallow) of hoger
Minimale schermresolutie van 1024x768
Studio One Remote voor Windows
Compatibel met Microsoft Surface 3 (en hoger) en Surface Pro 2 (en hoger)
Windows® 10 of hoger (Windows RT wordt niet ondersteund)
Minimaal 2 GB RAM (4 GB RAM of meer aanbevolen). Tablet moet x86-compatibel zijn (niet ARM-gebaseerd).