Novation Circuit Rhythm Sample Station

Algm-circuit rhthm
8x Track + 32x Button
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Novation Circuit Rhythm Sample & Groove Station

De Novation Circuit Rhythm gebruikt hetzelfde concept als de Circuit Tracks, de afmetingen en knoppenlay-out zijn identiek en ze hebben beide een 8 sporen sequencer ingebouwde effecten en een oplaadbare batterij

Alles draait bij de Circuit Rhythm om samples, samples en nog eens samples.

Dat de Circuit Rhythm op komst was wisten we al sinds de introductie van de Circuit Tracks,maar nu weten we ook wat ie allemaal  kan
Neem samples rechtstreeks op in de machine vanaf vinyl en andere bronnen
Chop, playback en resample sounds
Til je performances naar een hoger niveau met Grid FX
RGB velocity sensitive grid voor expressieve noten
HP/LP filters en regelaars voor tune, distortion en samples

U kunt die samples op het apparaat zelf opnemen via de audio input, intern resamplen of laden.
De sampling input is weliswaar stereo maar sampling is mono maar er is wel ruimte voor 220 seconden aan samples die je o.m. kunt slicen, pitchen en opslaan/laden van microSD cards
Diverse Filters, distortion en delay en reverb zijn de beschikbare effecten en de ingebouwde sequencer heeft 8 sporen met 32 staps patronen. Max aantal patterns per track is 256.

Kenmerken:
32 RGB backlit velocity-sensitive pads
28 RGB backlit tactile click buttons
USB-C socket
MicroSD card slot
3x MIDI DIN (In, Out, Thru)
3.5mm sync out
L/R Sample In Pair
L/R Audio Out Pair
Headphones out
8x endless encoders with RGB indicators
Master volume pot
Master filter pot with centre detent

De nieuwe Circuit Rhythm van Novation is een veelzijdige sampler voor het maken en uitvoeren van beats. Neem samples rechtstreeks op de hardware op en snijd, sculpt en resample je geluiden moeiteloos. Leg je groove gekwantiseerd of off-grid vast in de sequencer, en stapel op acht sampletracks. Geef je liveset een boost met performance FX: omarm imperfectie met lo-fi tape, stotter je mix met beat-repeat en meer. Integreer Circuit Rhythm in uw studio, of trek de stekker uit het stopcontact en creëer overal met behulp van de ingebouwde oplaadbare batterij.

Beats maken, gemakkelijk gemaakt en transformeer samples in ongelooflijke tracks met Circuit Rhythm. Tweak samples tot in de perfectie, bewerk patronen in een handomdraai en bouw beats in een mum van tijd met een gestroomlijnde schermloze workflow en een razendsnelle sequencer.

Een krachtige en flexibele sampler en vind je groove zonder grenzen aan je geluid. Maak beats met hoogwaardige artiestengeluiden uit de doos, of sluit je telefoon, draaitafel of synths aan op Circuit Rhythm en neem geluiden rechtstreeks op de machine op, en verwerk en resample ze vervolgens.

Met acht flexibele sampletracks kun je onmiddellijk samples afspelen zoals je wilt, of je nu rechtstreeks van vinyl hakt, baslijnen en melodieën maakt of live drumgrooves inslaat.

Breng geweldige hoogte- en dieptepunten naar je livesets met een DJ-stijl masterfilter en een breed scala aan prestatie-effecten. Omarm imperfectie met Vinyl Simulation & Digitiser, stotter je mix met Beat Repeat en Gater, draai de tijd terug met Reverser en ontdek nieuwe timbres met Auto-Filter en Phaser voor een echt dynamisch geluid. Met Grid FX kun je samples nieuw leven inblazen.

Breng beats tot leven waar je inspiratie opdoet. De draagbaarheid van Circuit Rhythm maakt het de beste vriend van de beatmaker die onderweg is. Met een ingebouwde oplaadbare batterij en microSD-kaart voor uitbreidbare opslag kun je volledige beats op één plek creëren, uitvoeren en opslaan.

GCircuit Rhythm integreert eenvoudig in elke studio-opstelling. Met full-size MIDI DIN, sync out en audio in, partner Circuit Rhythm met je favoriete hardware of software en creëer muziek zonder weerstand. Het is de perfecte moderne beatmaking-sampler en -drummachine om je studioworkflow aan te vullen.

Neem de controle over uw Samples en ga aan de slag met uw samples met bedieningselementen voor vervorming, helling, hoog- en laagdoorlaatfilters en meer. Stuur tracks naar reverbs of delays  voor enorme geluiden en laat je beats pompen met zsidechain. De mastercompressor lijmt je mix aan elkaar, zodat je beats elke keer weer knallen.

Beheer je muziek met Components
Novation Components is de online partner van Circuit Rhythm waarmee u gemakkelijk een back-up kunt maken van uw projecten, samples en Grid FX-sjablonen op één handige plek en deze eenvoudig kunt beheren. Ontworpen om naadloos samen te werken met uw apparaat, kunt u uw aangepaste voorbeeldbibliotheek georganiseerd houden met back-up in de cloud en optimaal gebruikmaken van voorbeeldpakketten die beschikbaar zijn om te downloaden en te gebruiken in uw producties.

Neem samples rechtstreeks op de hardware op en snijd, sculpt en resample je geluiden moeiteloos.

Snijden, omkeren, herhalen, chromatisch afspelen en meer en speel samples af zoals je wilt, of je nu rechtstreeks van vinyl ript, baslijnen en melodieën maakt of ff drums inslaat.

Presteren met grid FX: Geef je liveset een boost met performance FX: omarm imperfectie met vinylsimulatie, stotter je mix met beatrepeat en nog veel meer.

Maak beats met acht sampletracks, elk met hun eigen 32-staps patronen, aaneen te koppelen voor maximaal 256 stappen per track.

Ga met gemak van een sample naar een complete beat met behulp van de krachtige en hands-on sequencer.

Leg je groove gekwantiseerd of off-grid vast in de sequencer en laat je beats evolueren

Dompel samples in weelderige reverb en delay, maak je mixpomp met sidechain en voeg punch toe met de mastercompressor.

Maak verbinding met je studio met full-size vijf-pins MIDI in, uit en door, en analoge synchronisatie. Sample naar mono, of monitor via stereo out of met een koptelefoon.

Plaats een microSD-kaart om duizenden samples en projecten op te slaan en te openen.

De ingebouwde oplaadbare batterij biedt tot vier uur batterijduur, zodat je overal beats kunt maken.

Specificaties:
32 RGB backlit velocity-sensitive pads
28 RGB backlit tactile click buttons
Power button with charge status LED
USB-C socket
Kensington MiniSaver slot
MicroSD card slot
3x MIDI DIN (In, Out, Thru)
3.5mm sync out
L/R Sample In Pair
L/R Audio Out Pair
Headphones out
8x endless encoders with RGB indicators
Master volume pot
Master filter pot with centre detent
Software Compatibility: Circuit Rhythm is class compliant so it will work with any modern Mac or Windows PC.
Load and backup packs, samples, Projects, and Grid FX with Novation Components online or using the standalone appliciation.
 Included with Circuit Rhythm
USB-C cable, USB power supply, Safety information.
Power Requirements; USB bus powered
Built-in rechargeable Lithium-ion battery (up to 4 hour run-time). Charge via USB-C port.
Product Dimensions: 240mm length x 210mm depth x 30mm height (40mm height including knob caps)