Omnitronic SHP-900 Stereo Monitoring Hoofdtelefoon

Onitronic
Ste-14000330
4026397483666m
Closed 98dB 1800mW
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:Op Voorraad
Bestel
  • Beschrijving

Onbekend maakt onbemind, maar vergist je niet in deze SHP-900 Hoge Kwaliteit Stereo Monitor Hoofdtelefoon van Omnitronic. Deze goede en duidelijke Koptelefoon word in veel studio's gebruikt als monitor voor de zangers en muzikanten, maar ook voor de Techneut / Producer. En voor de Disk-Jockey is deze onmisbaar vanwege de gesloten kuipen zodat er weinig storend geluid van buitenaf te horen is en natuurlijk vanwege het hoge volume dat deze monitor-hoofdtelefoon kan geven...... Het hoeft niet hard, maar kan het wel ;-)

De SHP-900 van Omnitronic is een hoogwaardige en betaalbare monitoring stereo hoofdtelefoon voor muziekproducenten, videoproducenten en mixartiesten. Het heeft gesloten kuipjes vooreen  zeer goede externe geluidsisolatie en heeft een hoog uitgangsvermogen, 1800mW. dat alles is erg belangrijk bij het opnemen en beluisteren van muziek, spraak en zang en het PFL-en door de DJ .

de SHP-900 is een een goede stereo hoofdtelefoon van hoge kwaliteit met een duidelijke volle sound voor een eerlijke prijs

Gesloten, circumaurale, dynamische stereohoofdtelefoon
Zeer goede externe geluidsisolatie, daarom bijzonder geschikt als monitorluisteraar in rumoerige omgevingen, voor opnamestudio's, voor film en theater of voor DJ's
Zeer hoog uitgangsvermogen
Krachtige neodymium-transducer van 45 mm en grote HQ-spreekspoel
Uitgebreid frequentiebereik voor bijzonder hoge basdruk en uitgebreide hoge tonen
Gewatteerde, in hoogte verstelbare leren hanger
Comfortabele pasvorm dankzij aangenaam zachte, omsluitende oorkussens
Optimaal draagcomfort door eenzijdige kabelgeleiding (OFC-kabel)
Vergulde 3,5 mm stereo jackplug met 6,3 mm adapter
incl. Velours zak voor veilig transport

De zachte en circumaurale oorkussens van de SHP-900 zorgen voor een comfortabele pasvorm.De gewatteerde, in hoogte verstelbare lederen band zorgt voor extra draagcomfort. Hierdoor staat niets prettig werken tijdens lange sessies in de weg. Een krachtige neodymium-converter van 45 mm en een grote HQ-spreekspoel zorgen voor een groter frequentiebereik.

Dit alles maakt de SHP-900 de perfecte tool voor live mixing engineers, DJ's, home & concept studio's.