JTS IE-One Live Sound Monitor

Just True Sound
Mon - JTS IE1
4712832615388
Nu slechts
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

JTS IE-One Live Sound Monitor Earphones

JTS IE-One Live Sound Monitor Earphones

De JTS IE - 1 in-ear hoofdtelefoons zijn klein , lichtgewicht en ontworpen om sonisch beter te presteren dan de meeste andere oordopjes. De IE - 1's ontwerp komt uit JTS 's jaren van onderzoek , ontwerp, en de samenwerking met muzikanten. Met behulp van lage massa hoge energie drivers produceert de IE - 1 geluid van hoge kwaliteit met uitstekende isolatie van achtergrondgeluid.

De IE - 1 transducers zijn gebouwd met studiokwaliteit kwaliteit componenten en produceren een uitzonderlijke audio helderheid. Door het in-ear ontwerp en met behulp van de meegeleverde vorm montage flexibele vormkokers dichten de gehoorgang af van achtergrondgeluiden blokkeert. Dit maakt kritisch luisteren met lagere volumes in luide omgevingen mogelijk en beschermt uw gehoor tijdens de uitvoering of andere activiteiten. En zonder uw luide floormonitors draagt dit ook bij ​​aan een lager volume op het podium en een algeheel beter geluid voor uw band.

Omdat elk oor anders is, worden alle JTS oortelefoons geleverd met 3 paar siliconen kokers ( klein , middelgroot, groot) voor een gepersonaliseerde pasvorm. De JTS IE - 1 oor telefoons zijn discreet en gemakkelijk achter het oor te verbergen en het gewicht van minder dan 1 ounce.

Kortom de IE - 1 is lichtgewicht en comfortabel genoeg voor een draagbare luister toepassing, dus ook Ideaal voor gebruik met uw favoriete MP3-speler ! . De set wordt geleverd verpakt in een zacht, stijlvol en compacte draagtas met ritssluiting, die zorgt voor gemakkelijk opbergen zonder wirwar van de koptelefoondraden.

De IE - 1 is compatibel met vrijwel elk in-ear systeem. Probeer er een Setje van vandaag nog en u zult u niet teleurgesteld worden!

Specs:
Systeem: Dynamisch
Frequentie bereik: 20 – 20 KiloHertz
Impedantie: 16 Ohm
Max input power: 100 miliWatt
Gevoeligheid: 114 dB SPL/mW
Kabel: 1.5 meter
Plug: 3.5 mm Stereo plug (trs)
Gewicht: 6 gram

De IE - 1 is compatibel met vrijwel elk in-ear systeem.

Probeer er een Setje van vandaag nog en u zult u niet teleurgesteld worden!

Gerelateerde Producten