LD Systems DDQ10 + DSP 10'' 2-weg actieve speakers 400w rms

LD Systems
AH-LDDDQ10
10'' 400Wrms
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:1-5 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

LD Systems DDQ10 + DSP  10'' 2-weg Bi-Amp Actieve Speakers 400W rms

Kwaliteit 1 milliseconde vooruit met de nieuwe LD Systems DDQ luidsprekers 10 " 2-weg + DSP

De LD Systems DDQ 10 is een zeer krachtige 2-weg actieve luidspreker voor compacte systemen, FOH, Monitor toepassingen, Delay-lijnen en vaste installaties. Het baanbrekende ontwerp is volledig uitgerust met componenten van toonaangevende fabrikanten en bieden superieure prestaties in zijn klasse.
Voor de goede werking van de DDQ 10 wordt een speciaal geprogrammeerde Sharc DSP gebruikt, waarvan 24 Bit/48kHz-convertor de aanzienlijke dynamiek van 127dB heeft. Het voert de controle over het volume, vertraging, EQ, crossover, fase, en alle beveiligingsfuncties voor de drivers en Power-Amps. Heatsink en een stille ventilator beschermen het geheel tegen oververhitting.

De beslissende voorsprong bereikt een DDQ 10 met een anticiperende piek-limiter en heeft een look-ahead tijd van slechts 1 milliseconde. Het garandeert absolute vrijheid van vervorming, zelfs bij de hoogste geluidsniveaus.

De DDQ 10 is uitgerust met een 10" Faital Pro PR300 Neodym- Bas/Middel-toner en een BMS compressie driver voor het hoog. De asymmetrische hoge-toon-hoorn een optimaal, gelijkmatig geluid distributie van de voorzijde naar de achterste rijen van het publiek. Het ontwerp voorziet in een uitzonderlijk dynamische, lineaire reproductie tot ruim 20kHz. De twee Speakerss worden aangedreven door twee klasse D Hypex UCD400 Power-amps met een totaal RMS vermogen van 400W. Ze hebben een last-onafhankelijk frequentieresponse en een extreem lage vervorming, zijn extreem ruis-arm door hun uiterst efficiënte schakelende-voeding.

De maximale geluidsdruk van de  DDQ 10 is een flinke 132dB en is met een afstraalhoek (dispersie) van 80 ° x 60 °, een buitenbeetje met een kenmerkende en opmerkelijke Symmetrie.
Input, link en de schakelbare subwoofer uitgang van de DDQ 10 zijn allemaal  XLR-aansluitingen. Een ground lift schakelaar is voorzien om aardelussen te voorkomen.

De systeemfuncties worden aangegeven door LED's.
De solide bass reflex behuizing is gemaakt van 15mm berken multiplex met structuurverf, de grille gemaakt van staal. Voor gebruik als monitor, met een hoek van 50 °  kan de geïntegreerde hoorn worden gedraaid. De Box-flens is vertikaal kantelbaar en de innovatieve handgrepen en het lichte gewicht zorgen voor een gemakkelijk transport.

De DDQ 10-Active System is vervaardigd in Duitsland.