CORE MIX-3 USB 3-ch DJ-mixer + USB-interface

DAP
HL-D2303
8717748290687
Nu slechts
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

CORE MIX-3 USB  3-ch DJ-mixer + USB-interface

2 ingebouwde USB-audio-interfaces voor PC/MAC
Hoogwaardige onderdelen en constructie
60mm VCA-faders
MP3-/USB-/SD-recorder
LED VU-meter voor elk kanaal

De CORE MIX-3 USB is een DJ-mixer met 8 analoge ingangen en 2 onafhankelijke USB-audio-interfaces. Dit maakt het gemakkelijk om verbinding met uw laptop te maken en de audio van uw DJ-software direct door de Mix-3 USB te leiden. Het heeft een onafhankelijke variabele fx-send voor elk kanaal, die het mogelijk maakt om creatief te zijn met externe effecten. De return wordt bestuurd door een 45mm fader. De DAP Core Mix-3 USB heeft geen interne effectenunit, maar aangezien elk kanaal is uitgerust met een aparte FX send is het wel heel eenvoudig om een losse effectprocessor aan te sluiten. Het is dan ook een prima mixer voor zowel de beginnende als de veeleisende DJ. Nadat de audio naar de effectprocessor is gerout, komt deze terug via de return. Via de 45mm fader op de mixer kan dit exact ingeregeld worden.
Het microfoonkanaal heeft een 3 bands-EQ, talkover-functie en een aan-uitschakelaar om het MC'en gemakkelijk en veilig te maken voor party jocks & MC's. Lagetoonbesturing op de koptelefoon maakt het mogelijk om uw favoriete geluid aan te passen.
Alle potmeters zijn vergrendeld onder het oppervlak voor extra stabiliteit en het heeft een afzonderlijke printplaat voor de faders voor gemakkelijk onderhoud.
Het is voorzien van gebalanceerde en ongebalanceerde uitgangen met een trimfunctie en heeft een mp3-module die uw live optreden kan opnemen en afspelen op een USB- of SD-toestel. Je eigen mix opnemen Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar DAP heeft het echt voor elkaar gekregen. Rechtsboven op de mixer zien we een SD en USB slot. Het is mogelijk om een USB-stick of SD-kaart aan te sluiten om de MP3's die erop staan af te spelen op de mixer. Maar deze unit is vooral bedoeld voor het opnemen van je mix, of complete gig. Tot maar liefst 16 GB slaat hij probleemloos op, zodat u het later nog terug kunt luisteren.
De DAP Core Mix-3 USB mixer is voorzien van een zwarte lak en de layout is zo gemaakt dat het voor elke DJ direct te begrijpen is. De 3 kanalen zijn uitgerust met 3-bands toonregeling, om de klank naar wens aan te passen. Leuke extra functie op de Core MIx-3 USB is dat ook de klank op de koptelefoon aangepast kan worden. Ook een microfooningang ontbreekt natuurlijk niet. Het is zowel mogelijk om deze aan te sluiten met een jackplug, als met een XLR aansluiting. Met de talkover functie duikt het volume van de muziek automatisch weg zodra er door de microfoon gesproken wordt.
De duidelijke LED VU-meters laten per kanaal zien wat het volume is.