Veilig Betalen

Veilig Betalen
Veilig Betalen

Betalingen:>

StrangeWay heeft, om het u gemakkelijk te maken, diverse mogelijkheden van betalen ingebouwd in de webshop, zoals i-Deal  en PayPal en gewoon veilig betalen via uw eigen internetbank. Deze betaalmogelijkheden kunt u kiezen in het Ordermenu, hiermee kunt U makkelijk, veilig en online uw betalingen verrichten. Niet alleen makkelijker en veiliger voor U, maar ook voor ons. Wij zien direct of uw betaling is geschiedt en kunnen sneller uw bestelling aan u toezenden

Betalingen kunnen geschieden via de normale bankoverschrijving, hetzij via uw eigen internet-banking, maar ook snel en veilig via i-Deal en/of PayPal.  Deze systemen zijn erg veilig en handig, voor zowel U als voor StrangeWay. De betalingen geschieden direct en zowel U als wij ontvangen direct een melding van betaling, zodat alles snel en veilig kan worden afgehandeld en u uw bestelling snel in huis heeft. U kunt in onze webshop via Paypal ook met uw Credit-Card betalen.

U ziet nadat u de knop Veilig Bestellen heeft aangeklikt (vergeet niet de voorwaarden te accorderen), komt u op een nieuwe pagina op een beveiligde server (Globe Charge / SANTU hi-SSL). In dit bestelformulier kunt u uw keuze maken met welk betaalsysteem u wilt werken; o.a overschrijving vooraf (via uw eigen bankrekening). Via PayPal ( via uw paypal email rekening). Per Rembours ( u betaald aan de bezorger ) of Afhalen aan Balie ( contant of PIN ).

 

Tip: Een bankoverschrijving via uw eigen internetbankier is voor u de makkelijkste en veiligste manier van betalen of gewoon cash of pinnen in onze showroom of afhaal-balie.

Door op "Veilig bestellen" te klikken, wordt u verbonden met het beveiligd bestelsysteem, waar al uw gegevens veilig worden verwerkt. U kunt het bestelproces op elk moment annuleren totdat u klikt op de knop "Verstuur Order". Er worden geen gegevens aan ons verzonden totdat u op de knop "Verstuur Order" klikt.  U kunt hier ook selecteren hoe u wilt betalen, bijvoorbeeld; Vooraf per Bank of Giro. dat is gewoon veilig via uw eigen bank overmaken of via internetbank betalen, zonder enig tussenkomst van ons of derden.

U kunt ook kiezen om te betalen via i-Deal of  PayPal, dit zijn de meest veilige betaalsysteem op internet, waarmee u ook zelf goede controle kunt houden over uw geld en boekingen.

Via Paypal * kunt u ook met uw Creditcard betalen

We hebben PayPal tijdelijk uitgeschakeld als betalingsmogelijkheid. Het blijkt sinds de nieuwe regels die men bij paypal handhaaft het met een truukje mogelijk te zijn om een dubbele terugbetaling te verkrijgen. Als je verhaal wilt halen via een moeilijk te vinden adres of telnr bij Paypal, dan word je rekening geblokkeerd waardoor er geen nieuwe orders meer verwerkt worden via de webshop. Ook degene die het truukje willen toepassen of grapjassen die voor de lol melden dat ze niets hebben ontvangen ondanks alle bewijzen dat het pakket wel in goede orde bij hen is afgeleverd word met deze ''valse''meldingonze paypal-rekening onmiddellijk geblokkeerd en is er geen betaling meer mogelijk totdat de grapjas of boef deze melding corrigeert of opheft. Deze procedures duren soms wel enkele weken voordat de blokkade weer word opgeheven en gedurende deze periode is er geen mogelijkheid om orders/bestellingen te verwerken via onze webshop die met paypal betaald zijn/worden. Wij kunnen dan ook niet met het tegoed dat er staat bij PayPal onze bestellingen bij importeurs en fabrikanten voldoen en zelfs geen enkele cent overmaken naar onze eigen bankrekening om zo alle betalingen te kunnen verrichten. U begrijpt dat ondanks we het graag zouden willen om via Paypal te handelen, wij het niet langer kunnen volhouden om een paar keer per jaar door een grapjas  zo voor het blok gezet te worden dat onze dagelijkse handelingen geen doorgang kunnen vinden, alsmede ook door de volkome lakse houding van paypal om dit probleem aan te pakken.

Er zijn legio ander betalingsmogelijkheden beschikbaar op onze webshop, waaronder ook KLARNA en gewoon via uw eigen bank of iDEAL en tegenwoordog zelf per Tikkie. Alsdus beste klant, heb een beetje begrip voor dat wij paypal tijdelijk hebben uitgeschakeld en vragen u om een andere betaalmogelijkheid te kiezen in het menu. Wij van StrangeWay zullen u zeer dankbaar zijn 

GRTX StrangWay Team

---------

U kunt natuurlijk ook gewoon veilig via uw eigen internet-bank een overboeking doen, ook dan is het meestal binnen 2 tot 24 uur bij ons bekend en kunnen we ook dan snel uw bestellingen verzenden. Email of bel ons gerust als u nog vragen heeft !!

Letop !! Sommige banken passen een Valutering Systeem toe, overboekingen worden dan soms pas na 4-5 werkdagen vrijgegeven.  Neem het ons niet kwalijk als uw boeking langer onderweg is dan gedacht.

Rembours:>  

Verzendingen kunnen op uw verzoek ook onder rembours worden verzonden, dat kan voor u gemakkelijker zijn, maar StrangeWay is wel genoodzaakt hier extra kosten voor te rekenen, daar wij speciaal naar het postkantoor moeten om deze rembourszendingen aan te vragen. 

Het verzenden onder rembours kan alleen geschieden indien uw het remboursbedrag ( verzendkosten rembours 18,88 ) VOORAF aan ons overmaakt. Het resterende bedrag betaalt u aan de postbode/bezorger. Dit is om weigeringen van bestellingen en/of aanname aan de deur te voorkomen. U begrijpt hieruit dat dit al eens vaker is voorgekomen. Daar StrangeWay niet telkens voor deze kosten wil opdraaien en het pakket na 2 weken weer op onze deurmat ligt, vragen we u vriendelijk dit bedrag, zijnde 18,88 vooraf over te maken. Het resterende bedrag betaalt u aan de postbode/bezorger.

Letwel elke bestelling via E-mail, telefoon of via de webshop is een rechtsgeldige bestelling,  elk verzoek om rembours wordt ook als zodanig gezien.  Bij weigering van een pakket, zonder overleg met ons dan wel een ongeldige reden voor het niet in ontvangst nemen van een rembourszending, zullen wij altijd de rembourskosten 18,88, verhoogt met de adminstratiekosten zijnde 18,88 Plus 10% van de totale aankoopsom op u verhalen. U heeft bij bestelling (ook per email of telefonisch ) de Algemene Leverings Voorwaarden aanvaard en daarmee uzelf verbonden aan deze leveringsvoorwaarden, in deze ook geldend voor bestellingen via telefoon of E-mail.  zie Leveringsvoorwaarden

Toezenden + factuur:>

Waarom niet eerst toezenden en dan pas betalen??: Handel is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, maar helaas blijkt dat het eerst opsturen van artikelen vergezelt van een factuur of acceptgiro, telkenmalen weer op moeilijkheden stuit. Vooropgesteld dat er erg veel klanten-kopers zijn die dat wel netjes doen, onze grootst mogelijke dank hiervoor. Maar... er komen immer weer duistere klanten die deze methode niet correct uitvoeren. We hebben de laatste jaren een enorme stijging gekregen van lieden die op een een of andere wijze trachten onder hun betalingsverplichtingen uit te komen. U begrijpt dat ook wij bij StrangeWay graag een boterhammetje willen verdienen en geen lid zijn van de club van Sinterklaas en moeten ook wij een aantal leveranciers in het vooruit betalen. Om de prijzen op een acceptabel niveau te houden, hebben we met ingang van 2008  besloten om deze wijze van zaken doen te beperken tot de vaste klanten . De kosten en ellende van incasso en zelfs al rechtszaken zijn al slopend genoeg en worden uiteraard over alle klanten en artikelen uitgesmeerd, daarmee kunnen we geen aantrekkelijke prijzen hanteren, en dat is nou net wat we bij StrangeWay wel willen, Faire prijzen en Zeer Tevreden Klanten. En zeg nou zelf, indien u echt van plan bent om een artikel bij ons te kopen, dan maakt het u toch zeker niet uit om vooraf te betalen, dat moet u in een gewone winkel ook voordat u met het product de deur uit gaat. En als u dat geen acceptabele manier vind, ook goed, er zijn nog een aantal bedrijven die wel de methode, eerst leveren, dan betalen hanteren, maar het worden er op internet wel steeds minder en dat is echt niet zonder reden, helaas. U kunt altijd naar onze Showroom / Winkel komen en daar het gewenste artikel afhalen (mits op voorraad ) en daar ter plekke pinnen of contant betalen.

AfterPay:>

Er word beweerd door de providers van DURE achteraf-betaalsystemen  dat shops die geen afterpay hebben geen goede shops zouden zijn NIETS IS MINDER WAAR DAN DAT. We hebben een maand of drie met Klarna en Afterpay gewerkt en hebben 28 pogingen tot oplichting kunnen onderscheppen en zijn voor diverse bestellingen er flink achteraan moeten gaan om de centjes te mogen ontvangen Sommigen zelfs met een incassoburo en zelfs met gerechtelijk vorderingen. Om nog meer problemen met achteraf-betalen te voorkomen hebben we deze vorm van betalen weer ongedaan gemaakt totdat de afterpaysystemen garanties kunnen geven dat betalingen daadwerkelijk plaatsvinden en niet meer fraudegevoelig zijn. Helaas, het is niet anders, excuses, maar er zijn legio mogelijkheden op onze webshop om veilig te kunnen bestellen en betalen. Bovendien rekenen alle shops de hoge extra kosten die men moet maken voor deze achterafbetalingen door aan u.

Prijzen + BTW :>

Prijzen vermeld in onze webshop www.strangeway.nl), zijn altijd vermeld inclusief  21% Btw, maar exclusief Verzendkosten, de precieze verzendkosten worden aangegeven in het order/bestel venster en op uw bestelorder die u per email ontvangt.

Prijzen :>

Prijzen vermeld in webshop (www.strangeway.nl), zijn onder voorbehoud van prijsverandering en/of plaatsingsfouten door welke oorzaak dan ook. Voor de actuele prijs van het artikel van uw gading kunt U altijd even mailen naar info@strangeway.nl . Apparatuur, instrumenten en onderdelen die voor een eventuele prijsverandering al in onze voorraad zijn gesteld, gaan uiteraard voor die ''ouwe" prijs de deur uit. (uit coulantie leveren we enkel goederen uit voorraad voor de ''ouwe prijs'', indien deze in alreeds  in voorraad stonden, alvorens er een inkoopprijsverandering plaatsvindt,  u kunt aan deze coulantie geen enkel recht ontlenen, dat is slechts een service naar de koper toe ) 

 * paypal:>

voor paypal vragen we een vergoeding van 2,3% van het totale bedrag,  dat is namelijk precies de kosten die wij aan paypal moeten betalen voor het gebruik van deze betaalservice. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om via i-Deal of via uw eigen internetbank te betalen, dat is gratis.

Alle verbindingen met betrekking tot persoonsgegevens en betaalgegevens verlopen via een veilige verbinding met zwaar beveiligde Globecharge/Santu Server