Garantie / Retour

Garantie / Retour
Garantie / Retour

Retour:>

Bij aankoop niet tevreden, meld ons dat AUB even via email of per telefoon of download het retourformulier, we lossen het probleempje altijd naar tevredenheid op

Terugzenden van bestelde artikelen kan tot 14 dagen na factuur/leveringsdatum, vergezeld met een duidelijke schriftelijke uitleg van ontevredenheid of klacht, of download het retourformulier, of bel gewoon even met  024-8801285.

Letwel!! beschadigde en/of mishandelde apparatuur of speciaal op maat geleverde artikelen worden niet retour genomen. Ook de werking van dit artikel dient tiptop te zijn, tenzij fabrieksfout. We controleren dit uitvoerig alvorens we tot retournering van het geldbedrag overgaan. Eventuele schade aan een apparaat of artikel wordt ten alle tijden op u verhaald.

Letop!! volgens de wet verkoop op afstand zijn deze 14 dagen wel zichtdagen, maar geen gebruiksdagen, dat houdt onder meer in dat u best de keuze mag maken om alsnog van de koop af te zien (afkoelingsperiode), maar niet eerst een week lang een artikel of apparaat gebruiken en in de ge-opende doos weer terug te zenden.

Uiteraard wel indien het apparaat of product problemen vertoont of niet naar behoren functioneert, dat is dan een gevalletje garantie.

Mail of bel ons a.u.b altijd indien uw klachten of retouren heeft, we lossen het altijd naar tevredenheid op.

Letop!!  speciale bestellingen en/of speciaal op maat gemaakte of geleverde producten zijn uitgesloten van retourrecht.

Garantie:> Op alle producten geplaatst op de StrangeWay Webshop en verkrijgbaar in onze Showroom geldt vanaf de datum op de factuur een volledige fabrieksgarantie gedurende een termijn van 24 maanden, tenzij anders vermeld of overeengekomen.
U kunt dit allemaal nalezen op de volgende links wetgeving  en algemene voorwaarden